kingyan 發表於 2022-4-26 11:14

gamma 發表於 2022-4-26 10:42
我決定等A95

有排等, 隨時出年二三月先有貨到, 65"應該要4字頭, 或到年尾又有新技術咁又要再等

gamma 發表於 2022-4-26 11:28

kingyan 發表於 2022-4-26 11:14
有排等, 隨時出年二三月先有貨到, 65"應該要4字頭, 或到年尾又有新技術咁又要再等 ...

WRGB 光和黑位有天生缺陷,qd-oled有不少改善, 不過都要等有現貨還是看實物才知龍定蟲,唔係可以仲考慮JZ 2000, 我覺得值得等, 而家部電視又唔係話好差

神武光輝 發表於 2022-4-26 14:26

應該五月推出 望到家鄉了!

李ダニエル@FB 發表於 2022-4-27 04:01

kingyan 發表於 2022-4-26 10:32
細舖仲貴左,我有送原装掛架

幾錢?AV 個網冇寫會送。。。又係隱藏BONUS :(

kingyan 發表於 2022-4-27 14:08

李ダニエル@FB 發表於 2022-4-27 04:01
幾錢?AV 個網冇寫會送。。。又係隱藏BONUS :(

冇寫有送, 但真係有送, 話唔要扣錢都唔得

快活人 發表於 2022-4-27 18:02

kingyan 發表於 2022-4-27 14:08
冇寫有送, 但真係有送, 話唔要扣錢都唔得

會否Sony自己跟機送架?

kingyan 發表於 2022-4-29 19:34

avgod 發表於 2022-4-22 10:31
VERSION 係咪 20.01.01.037 ?

呢個版本好舊快D更新試吓

神武光輝 發表於 2022-5-2 19:39

剛問豐澤,A95K55三萬三千五佰,七月到貨

kingyan 發表於 2022-5-2 23:55

神武光輝 發表於 2022-5-2 19:39
剛問豐澤,A95K55三萬三千五佰,七月到貨

55" 三萬三千五佰真係有人會買?

快活人 發表於 2022-5-3 00:18

kingyan 發表於 2022-5-2 23:55
55" 三萬三千五佰真係有人會買?

55吋都3萬幾,咁65吋4萬尾走唔用了 {:6_121:}
頁: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29
查看完整版本: A90J官網出咗價錢!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。