cheungliu 發表於 2021-8-15 03:48

EVA新劇場版最終篇
終於由2007, 2009, 2012等到2021才有的結局篇
當知道有得睇時有一種等了九年的感動了
雖然只是1080P加DDP5.1,但已經令我感動到收貨
由2007時再睇番,雖然同是1080P但靚左好多
加在X90J上畫面更靚

JP1 發表於 2021-8-18 12:32

cheungliu 發表於 2021-8-13 15:42
完全都是太多人,而家凶宅完全是等佢CALL上黎先至安裝,情形就好似X90J PRE ORDER都是無情情突然打上黎咁 ...

二三日前,細鋪打電話黎安排pan記49HX900H送貨及安裝,8月19號送貨,8月20號安裝,因為信興師傅一三五開工。
65X9500H,瘋澤到依家都未覆email。 下次,可能幫親百老匯或姐咸片生活,唔再幫親瘋澤。

cheungliu 發表於 2021-8-18 14:02

JP1 發表於 2021-8-18 12:32
二三日前,細鋪打電話黎安排pan記49HX900H送貨及安裝,8月19號送貨,8月20號安裝,因為信興師傅一三五開 ...

有無打去凶宅投訴下?

JP1 發表於 2021-8-18 15:31

2021年8月18日星期三,65X9500H到手!
聽日,SONY師傅來安裝電視機。

JP1 發表於 2021-8-18 15:48

cheungliu 發表於 2021-8-18 14:02
有無打去凶宅投訴下?

無投訴。
啱啱,瘋澤送貨司機打電話來嘅對話,兇我...好無品。另一個負責搬電視機嘅職員就一般,不過都係發放錯誤訊息。
對比之下,咸片生命啲職員專業好多,下次幫親返咸片生命或姐百老滙。

cheungliu 發表於 2021-8-18 17:51

JP1 發表於 2021-8-18 15:31
2021年8月18日星期三,65X9500H到手!
聽日,SONY師傅來安裝電視機。

明日一定要影多D相黎試機

JP1 發表於 2021-8-18 18:11

cheungliu 發表於 2021-8-18 17:51
明日一定要影多D相黎試機

盡量幫您影啦。
希望三四五年後,75吋、85吋或姐更大尺寸嘅行貨電視機會平啲啦,快啲平民化就好了。依家Sony65吋x95系列機要17xxx至2萬,如果未來85吋重平過兩萬就好了。

cheungliu 發表於 2021-8-18 18:24

JP1 發表於 2021-8-18 18:11
盡量幫您影啦。
希望三四五年後,75吋、85吋或姐更大尺寸嘅行貨電視機會平啲啦,快啲平民化就好了。依家S ...

我唔樂觀,始終香港住得越黎越細,人地大陸75吋已經等於我地55吋
但香港地都唔是好多個家庭可以裝到55吋

根本英俊 發表於 2021-8-18 20:05

地方細咪大電視當投影玩囉, 樂觀D開心D
坐埋D熄晒燈都好有戲院FEEL架.

rockyw 發表於 2021-8-18 20:27

cheungliu 發表於 2021-8-15 03:48
EVA新劇場版最終篇
終於由2007, 2009, 2012等到2021才有的結局篇
當知道有得睇時有一種等了九年的感動了

師兄用x90j 睇Eva ? 睇你影出黎啲色彩唔錯Wo
我用緊55 A8F
都糾結緊 上65用 OLED 定 LED 好 差價好大
頁: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34
查看完整版本: (#176有更多XR-65X90J圖)SONY 2021 電視集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。