issachar 發表於 2020-1-6 12:12

wil-wil 發表於 2020-1-6 11:24
B&W 唔係浪得虛榮,同 BMW 一樣 ... 一生點都好想擁有過! 過年前一次過升 lev!!
...
我睇完個價錢同大王講: 哦... 好平0者... 4 萬幾... 係買唔起之嘛... {:6_176:}

pac 發表於 2020-1-6 12:25

wil-wil 發表於 2020-1-6 11:18
所以一部好車都要有最好嘅配置,仲要有經驗嘅車手先能發揮到極致,呢樣野 PAC 大哥絕對有能力 ~~ 會考慮 ...

我玩緊前後級,咁8500又未到前後級的水平{:6_179:}

wil-wil 發表於 2020-1-6 12:51

pac 發表於 2020-1-6 12:25
我玩緊前後級,咁8500又未到前後級的水平

{:6_183:}明的!!

Davidfwh 發表於 2020-1-6 14:06

小瑟 發表於 2020-1-5 18:32
威廉sir話頭, 7睇戲. 3聽歌就係天記啦, 5/5就馬仔啦~~威廉sir話既!!!

唉!咁馬仔平均D喎!

wil-wil 發表於 2020-1-6 16:52

Davidfwh 發表於 2020-1-6 14:06
唉!咁馬仔平均D喎!

唔好誤會 ... 意思係七成睇戲多就揀天龍,如果 50/50 就馬仔!!

Davidfwh 發表於 2020-1-6 17:15

wil-wil 發表於 2020-1-6 16:52
唔好誤會 ... 意思係七成睇戲多就揀天龍,如果 50/50 就馬仔!!

明白哂!謝謝!

李老闆@76 發表於 2020-1-7 02:01

wil-wil 發表於 2020-1-7 10:07

李老闆@76 發表於 2020-1-7 02:01
盡量搞多D在公眾假期例如過年日子!
香港人現階段生活迫人,唯有假期先可輕鬆一下 ...
師兄真識講笑!! 我地唔 mind 唔放假,啲伙伴都要放,場地如果係鋪頭一般假日無假放,都希望博殺到做生意,無謂阻人搵食!! {:6_183:}

tonychoi 發表於 2020-1-7 16:34

我都認為可否搞多1-2場此活動(我都想聽吓Denon AVC-X8500H係點,現用緊AVR-7200WA),而且係星期六或日就最好,不知小瑟兄是否可以按排到 X2

wil-wil 發表於 2020-1-7 17:01

tonychoi 發表於 2020-1-7 16:34
我都認為可否搞多1-2場此活動(我都想聽吓Denon AVC-X8500H係點,現用緊AVR-7200WA),而且係星期六或日就最好, ...

星期六可能得,但都真係要搵到場地先可,我地同代理再夾下!!
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 【會後討論】5.1.7擺位盡玩最強四大制式 Denon AVC-X8500H體驗會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。