pac 發表於 2020-1-4 10:12

好耐無出席活動了,一心去見識一下7隻天花喇叭的玩法及表現如何?
8500當然正啦夠氣夠力就緊架啦{:6_193:}
估唔到播歌都有板有眼喎。音樂感都幾好,
無左舊時天龍祗可睇戲的慣例。
要俾個LIKE你。
推B&W其實都唔係咁易架 ,7系其實都大食架。
環繞聲做得幾好,有速度。空間感一流。{:6_193:}
但我嫌薄聲左一D,拾仔的融合性可以好D就perfect喇{:6_182:}

Davidfwh 發表於 2020-1-4 10:20

好耐無出席活動了,一心去見識一下7隻天花喇叭的玩法及表現如何?
8500當然正啦夠氣夠力就緊架啦
...

師兄玩開DD15無辦法啦!邊個夠你勁呀!😁

issachar 發表於 2020-1-4 19:52

8500當然正啦夠氣夠力就緊架啦
...

同意呀... 聽埋 2ch 真係比左支強心針我換機...
呢次主要試 3D surround, 我覺得天空 d 喇叭係推大左... 低音部份就冇咁強調...

pac 發表於 2020-1-4 20:43

issachar 發表於 2020-1-4 19:52
同意呀... 聽埋 2ch 真係比左支強心針我換機...
呢次主要試 3D surround, 我覺得天空 d 喇叭係推大左......

{:6_190:}你有3%喎。
快啦

issachar 發表於 2020-1-4 22:22

pac 發表於 2020-1-4 20:43
你有3%喎。
快啦

我同大王講我 R 下痕先... 唔知部 3080 放返出去咩價位...
其實更大鑊既係我第一次聽 B&W 既喇叭... 隻中置真係好正... 好彩我冇位擺 {:6_176:}

joe6187 發表於 2020-1-5 16:25

多謝Will總, 大王, 威廉 Sir, B&W招待, 論價位, 功能再加upgrade 8k 優惠, 的確極為吸引, 所以好聽話乖乖課金.....

Ray@_@ 發表於 2020-1-5 17:40

咁多人都抽唔到去, 不如搞多場啦{:8_394:}

小瑟 發表於 2020-1-5 18:32

issachar 發表於 2020-1-4 00:16
原本我呢次報名諗住淨係親身目睹一下威廉 Sir 既風采嫁咋因為睇返之前幾次天龍既活動都好後悔冇 ...

威廉sir話頭, 7睇戲. 3聽歌就係天記啦, 5/5就馬仔啦~~威廉sir話既!!!{:1_262:}

小瑟 發表於 2020-1-5 18:34

孤身走我路 發表於 2020-1-4 09:39
聽完天龍呢部旗艦級X8500H, 試問,有誰不心動............(要食樹皮日子來臨)

你係時候架勒~~{:1_245:}

hangshun 發表於 2020-1-5 19:06

Ray@_@ 發表於 2020-1-5 17:40
咁多人都抽唔到去, 不如搞多場啦
我都認為可否搞多1-2場此活動(我都想聽吓Denon AVC-X8500H係點,現用緊AVR-7200WA),而且係星期六或日就最好,不知小瑟兄是否可以按排到{:6_136:}
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 【會後討論】5.1.7擺位盡玩最強四大制式 Denon AVC-X8500H體驗會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。