Ep-71 發表於 2018-4-23 09:20

MDLP 發表於 2018-4-22 23:25
你係老前輩又點會唔知

雖然 都分別玩過4429 及 1000,但從來冇䏲過 spec.,我地尼D 普通人毛啦啦點會研究尼D,除非有事先會䏲下

1000 玩左三曰就決定換1400, 4429 一直以為系 near monitor 所以誤解低音會比較短程,因為其他44/43 細野計,都係風琴邊收锝快同緊,

老就一定系,2ch 佬系耐D,不過AV玩得個幾年重系初哥,新野完全吾識,你知架{:6_143:}

而家為生存 (越嚟越覺得生活迫人}已經忙到死,其本上少左好多時間玩先糸事實,

而家系佛系玩 AV,所以好多野都out 左,吾系最近迫自己換左部投景機直頭N年都吾會尼到睇下 (衰到先鋒出左部901都吾知)

MDLP 發表於 2018-4-23 11:09

唔知有901 有幾出奇?
你都唔係玩呢個層次嘅嘢又點會留意

Ep-71 發表於 2018-4-23 11:51

MDLP 發表於 2018-4-23 11:09
唔知有901 有幾出奇?
你都唔係玩呢個層次嘅嘢又點會留意

冇乜層次吾層次,只是有現實須要面對問題, 為左幫下一代上車,年尾由大屋搬細屋,

就為左屋企個堆喇叭已經頭痛,玩開大野 突然80幾尺空間又冇位,大野一定吾洗唸,

從頭來過,所以最好系細同一件過,細喇叭已經有初步定案... (拆反d 舊環妖聲喇叭仔頂著先),機真系未,馬交又落後過大6,乜都冇得試{:6_147:}

fishbone8822 發表於 2018-4-23 15:33

Ep-71 發表於 2018-4-23 11:51
冇乜層次吾層次,只是有現實須要面對問題, 為左幫下一代上車,年尾由大屋搬細屋,

就為左屋企個堆喇 ...

講咁多野.....轉用5600生爸la...十仔用回M&K 3門雪櫃搞0店~{:1_330:}

Ep-71 發表於 2018-4-23 16:08

fishbone8822 發表於 2018-4-23 15:33
講咁多野.....轉用5600生爸la...十仔用回M&K 3門雪櫃搞0店~

5600。一look 野搞掂,$12300,

錢都搵埋,明天去有蛇落定{:6_122:}

MartinTong 發表於 2018-4-24 09:29

錢都搵埋,明天去有蛇落定

你再也不用 Array 1400/880, 轉用甚麼

peter99 發表於 2018-4-24 11:08

錢都搵埋,明天去有蛇落定

無錯。一 look 搞掂又唔使成頭線。哈哈哈

Ep-71 發表於 2018-4-24 11:58

peter99 發表於 2018-4-24 11:08
無錯。一 look 搞掂又唔使成頭線。哈哈哈

連你都浦頭{:6_121:}

老細話九十幾對喇叭都系得個嘈字,求其

{:6_122:} 有聲會叫就ok

peter99 發表於 2018-4-24 12:05

Ep-71 發表於 2018-4-24 11:58
連你都浦頭

老細話九十幾對喇叭都系得個嘈字,求其

很久沒見。拜見師兄:

哈哈。賣晒佢吖!!!

Ep-71 發表於 2018-4-25 10:09

peter99 發表於 2018-4-24 12:05
很久沒見。拜見師兄:

哈哈。賣晒佢吖!!!

走到無路時,一定系賣Q囇佢,當年為左第一次置業時都系賣2 ch 佬野,

不過Av野就一定竊盜仆街{:6_156:}

Peter 大佬家玩緊乜?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11
查看完整版本: 趕上貨尾Jbl array 880

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。