sunsun143 發表於 2018-4-18 09:15

趕上貨尾Jbl array 880

自上完灣仔某人屋企聽完Array後,完全中晒毒....我先換走control x(新買無耐)後置做530,再入Crown後級,Ls都係fight 吾贏Lx901 直推Array
爭扎緊換amp 定換喇叭, 跟住就聽到Jbl被收購,最後忍痛。
講返正題, 880一開聲 ko 左Lsc (兩個世界)
利申 (Ls加後級已經好堅 ,依家lei隻中置既黑色仲要非常珍貴)
人聲厚, 對白清晰(不過現在有d實聲),講野喉嚨底,呼吸,口氣 全部清晰表演
家7呎闊 10呎深廳, 高人指教家中環境, 其實Ls夠晒玩,免強只能玩Array 880,因為吾夠闊,梳化好貼牆, 皇帝位又遠
隻880 同Ls40好夾到下聲,以我家中環境計,中置散出黎撐闊晒整個音牆,聽演唱會現場感提高晒, 收晒貨
不過始終吾同級別,某些細節係聽到分別

mark1 發表於 2018-4-18 09:29

恭喜!有多一個威友!{:1_328:}{:1_326:}
我都上返幅圖先!

tab 發表於 2018-4-18 10:00

前置係唔係都要上車?

maxlo 發表於 2018-4-18 10:10

恭喜恭喜恭喜

matt88p 發表於 2018-4-18 10:57

我又借題發揮下先,Array睇戲基本真係冇乜得輸,我以前一開始淨係換咗隻880, 呢隻880嗰種人聲厚度密度闊度其實同戲院差唔多,好多好細嘅聲音都聽得一清二楚, 人聲好近,但係呢個唔係最強嘅強項,最犀利嘅係佢可以托撐起你成個音牆,聽慣咗先後,聽返其他覺得動態好細!!

ctmctm2012 發表於 2018-4-18 11:21

{:6_193:} {:6_193:}

herman仔 發表於 2018-4-18 11:50

恭喜師兄~
灣仔某毒氣房真係唔可以亂入~9成中毒{:1_351:}

hei65 發表於 2018-4-18 12:51

matt88p 發表於 2018-4-18 10:57
我又借題發揮下先,Array睇戲基本真係冇乜得輸,我以前一開始淨係換咗隻880, 呢隻880嗰種人聲厚度密度闊 ...

師兄, 獨欠隻十仔要升級喎.....你懂的{:1_339:}

sunsun143 發表於 2018-4-18 13:01

tab 發表於 2018-4-18 10:00
前置係唔係都要上車?

如果我廳有多兩呎闊我一早入對1000返屋企,加埋一邊牆角我吾夠膽試,因間boom到七彩

sunsun143 發表於 2018-4-18 13:04

hei65 發表於 2018-4-18 12:51
師兄, 獨欠隻十仔要升級喎.....你懂的

等多排你就知道,有人一係吾換,一換就嚇死你
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 趕上貨尾Jbl array 880

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。