csbzkl 發表於 2018-2-10 12:48

MDLP 發表於 2018-2-10 12:46
精準又如何呢?
你自己都話爭3dB你都聽唔出
正如個電視機set得更靚顏色更準

65楼,你系唔想看,看唔懂,定是失明?

csbzkl 發表於 2018-2-10 12:50

如果影响了某些大师的影响和地位,sorry咯

不过大家有眼看,自有判断

matt88p 發表於 2018-2-10 12:50

I think you really don't know what this is all about,just be reasonable, dude!!

MDLP 發表於 2018-2-10 12:51

csbzkl 發表於 2018-2-10 12:46
唔讲数据,讲曲线,讲能量图,唔同要靠你的金耳?唔系喔,没几个人有你这样劲过设备的金耳喔,点算? ...

低音相位 根本上係好基本嘅嘢
如果唔係subwoofer同AVR唔會有呢個功能
你聽唔出玩唔出就係你個人問題
你喺井底見唔到太陽由東邊升起西邊落山
唔代表你呢個現象存在

MDLP 發表於 2018-2-10 12:53

csbzkl 發表於 2018-2-10 12:48
65楼,你系唔想看,看唔懂,定是失明?

我歡迎你用人生攻擊嘅詞語
說明你已經再無理據支持你的論點

matt88p 發表於 2018-2-10 12:56

所以我已經判斷,若然我冇估錯嘅話, 佢應該係.......

csbzkl 發表於 2018-2-10 12:57

精准又如何呢?
你自己都话争3dB你都听唔出
正如个电视机set得更靓颜色更准
畀个患有弱视色盲嘅人睇
会睇得出吗?

同你一样,打个比方

csbzkl 發表於 2018-2-10 12:58

matt88p 發表於 2018-2-10 12:56
所以我已經判斷,若然我冇估錯嘅話, 佢應該係.......

师兄,你没论点啦?

跟班唔使贴咁近的

matt88p 發表於 2018-2-10 13:02

师兄,你没论点啦?

跟班唔使贴咁近的

咪話咗你啱囉,你贏你贏,得啦得啦!!!!

matt88p 發表於 2018-2-10 13:08

师兄,你没论点啦?

跟班唔使贴咁近的

But there is one question I would really love to ask.
May I ask c hing,the result form #65, with that 2 different pictures,is that a result Cal from the same system and speaker??
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 請教速度快有層次十仔 , 有咩推介 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。