gazettemirror 發表於 2018-4-14 19:00

diyman 發表於 2018-4-14 18:33
若是吊掛, 最少有粒拉爆稳陣D!

THX,CHING
想問多問用m幾鏍絲?
想件野未到買定{:1_335:}

galleryng 發表於 2018-4-14 20:55

AskaLung@FB 發表於 2018-4-14 17:44
又係一樣個隻喇叭

用咩喇叭架(stand){:6_136:}

AskaLung@FB 發表於 2018-4-14 21:30

galleryng 發表於 2018-4-14 20:55
用咩喇叭架(stand)

淘寶架 【我剁手都要买的宝贝(优标环绕支架书架音箱音响脚架音响架支架升降惠威电脑JBL雅马哈),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.WDkfgRf 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥LWTf0I4iy4v¥后打开

diyman 發表於 2018-4-14 21:57

gazettemirror 發表於 2018-4-14 19:00
THX,CHING
想問多問用m幾鏍絲?
想件野未到買定

師兄,
我自己掛牆用2粒 吋半鑼絲加鱼尾膠塞。
其他用家可俾D意見!

tab 發表於 2018-4-14 22:58

我VA5掛牆用膠塞, 掛天花1粒拉爆(M8)加1粒膠塞

iceman2004 發表於 2018-4-15 00:03

gazettemirror 發表於 2018-4-14 17:16
咁多位CHING, 小弟都買左對
想問下掛牆用咩screw?

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.21622e8d39JJGX&id=528963543259&_u=fuv2ek86b58

tab 發表於 2018-4-15 00:33

gazettemirror 發表於 2018-4-14 17:16
咁多位CHING, 小弟都買左對
想問下掛牆用咩screw?

掛牆身,吋半/兩吋#8鋼牙配綠塞,怕唔穩就用#10

gazettemirror 發表於 2018-4-15 21:09

咁多位CHING, 請問一下有膠塞係咪唔洗用爆炸鏍絲?

tab 發表於 2018-4-15 21:39

gazettemirror 發表於 2018-4-15 21:09
咁多位CHING, 請問一下有膠塞係咪唔洗用爆炸鏍絲?

膠塞用鋼牙螺絲

diyman 發表於 2018-5-9 09:48

由於有師兄想睇下掛牆架的安裝方法,現post 多張相上來,因想盡量用回原有牆孔,故掛牆架固定在原來的 U 架較低的位置, 用家可因應自已需要而定位,弹性很大!

頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 廉價質高小升级

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。