HD_2 發表於 2017-12-5 08:11

限米煮限飯 只有換擴音機先{:1_332:}下一次有機會先音箱

komkom 發表於 2017-12-5 11:45

小第覺得 玩影音都系个人口味 不論牌子 不論平貴 只要自己喜欢 便可樂在其中

glife8 發表於 2017-12-11 11:03

呢個POST正呀!!
正正係我心裹面嘅煩惱,花咗半粒鐘追完啲POST,俾咗好多意見正在迷失的我,哈哈~~

nickdo 發表於 2017-12-19 15:41

有冇CHING可以PM我x4400邊度平. 澳門人唔熟HK... 諗住買來XMAS打PS4.... THX...........

lx70a 發表於 2017-12-27 14:30

Chrisboyboy 發表於 2017-11-28 22:15
4400我喺頂樓買唔要喇叭7830

請問有無人知7830是那一間
是否友X丶最頂樓

Chrisboyboy 發表於 2017-12-27 19:12

lx70a 發表於 2017-12-27 14:30
請問有無人知7830是那一間
是否友X丶最頂樓

友誠頂樓天下影音

lx70a 發表於 2017-12-27 20:50

Chrisboyboy 發表於 2017-12-27 19:12
友誠頂樓天下影音

剛去天下走一轉

4400報價$8910
3400才是$7819

tab 發表於 2017-12-27 21:18

AVR都海鮮價?{:6_141:}

tab 發表於 2017-12-28 13:30

有冇師兄知道3400同4400大約乜價位?
謝謝!

Chrisboyboy 發表於 2017-12-28 16:30

lx70a 發表於 2017-12-27 20:50
剛去天下走一轉

4400報價$8910

甘真係加咗價喎{:6_130:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
查看完整版本: 買x4400 定 x6400好??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。