MDLP 發表於 2017-11-1 14:30

點解考慮DSP晶片又唔考慮埋DAC晶片呢?
其實最重套cal軟件啱唔啱洗
及實際音色啱唔啱自己套喇叭

hangson 發表於 2017-11-2 10:16

matt88p 發表於 2017-11-1 12:34
Sure!!

咁幾時呀?快D 開個鑑聽POST啦.   我要報名報名報名.    誠意萬分的.{:6_128:}

番茄 發表於 2017-11-2 10:59

我可以報名嗎?{:6_139:}

matt88p 發表於 2017-11-2 16:59

hangson 發表於 2017-11-2 10:16
咁幾時呀?快D 開個鑑聽POST啦.   我要報名報名報名.    誠意萬分的.

Sure!!

orochicy 發表於 2017-11-2 17:42

同場比較,6400嘅密度明顯比901好,而且好很多,哩個係睇戲爽嘅重要嘅因素。

smallone 發表於 2017-11-2 18:24

c hing,
上次錯過o左 POST76 - "Pioneer SC-LX901 叭之閉 Optoma UHD60” 體驗會. 我想參加家訪睇驗下901威力, .順路問o下kef3001 x 11隻 夾o吾夾 901?

wman 發表於 2017-11-2 19:09

c hing,
上次錯過o左 POST76 - "Pioneer SC-LX901 叭之閉 Optoma UHD60” 體驗會. 我想參加家訪睇驗下901 ...

師兄 ,我相信生産商做部機出來不是為了夾某些牌子的喇叭而生產的,我看最主要是睇你自己的取向及口味最好 ,如果我話某機配某喇叭是最好及最夾的 ,但你聴出來又未必會認同及喜歡 ,當然 ,能夠有機會親身去感受是最好的 {:6_193:}
這祇是我個人愚見 ,有得罪請見諒 {:6_182:}

djdodo 發表於 2017-11-2 20:19

wman 發表於 2017-11-2 19:09
師兄 ,我相信生産商做部機出來不是為了夾某些牌子的喇叭而生產的,我看最主要是睇你自己的取向及口味最 ...

非常同意,我用901夾B&W,我朋友就夾kef,完全唔覺有唔夾呢樣嘢!

alice72714 發表於 2017-11-2 20:59

matt88p 發表於 2017-10-31 12:42
IF C HING DONT MIND COME MY HOME TRY TRY 埋5埋身感!!

and be really honest , I also thin ...

我可以報名嗎?

matt88p 發表於 2017-11-2 23:48

c hing,
上次錯過o左 POST76 - "Pioneer SC-LX901 叭之閉 Optoma UHD60” 體驗會. 我想參加家訪睇驗下901 ...

其實真係冇話咩好,睇自己口味,等於我鍾意正常人咁食腐腐通菜,但係有啲人係鍾意食蜜糖通菜,或者廿四味通菜,你可以話佢錯咩??乜都係假,自己啱口味就得啦!!
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: Pioneer lx901 定 Denon x6400 好呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。