tomwei 發表於 2021-9-10 15:12

快活人 發表於 2021-5-8 19:49
建議你買A15,無投訴

呢排都研究緊,過來同咁多位學習下先。

on99no 發表於 2021-9-10 17:24

大mo 發表於 2021-7-5 12:56
一直開心用緊部A5,冇病冇痛,尋晚開機就讀唔到連接USB果兩隻外罝硬碟,連畫面上方USB標誌都冇顯示出黎,我 ...

我估最大原因同hard disk容量有關,
因為大容量和插得多係會老化到認唔到的!!

大mo 發表於 2021-10-23 17:59

想請教下大家,我用緊A5,個海報牆只認到70%左右嘅海報,大家有冇咁嘅情況出現呢 ? 個版本係用緊3.0的APKV3.4.3,有冇辦法認得好啲?

快活人 發表於 2021-11-3 15:49

升級

國大代表 發表於 2021-11-14 17:29

快活人 發表於 2021-11-3 15:49
升級

師兄,升级了後有無什麽特别

plam 發表於 2021-11-14 22:45

我部A11搖控壞左,請問喺邊度買得番?

kingyan 發表於 2021-11-18 01:53

plam 發表於 2021-11-14 22:45
我部A11搖控壞左,請問喺邊度買得番?

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.91.3c071e1dzgZtw6&id=560421848484&ns=1&abbucket=10#detail

vchai 發表於 2021-12-30 19:11

請問有無人知 A5 裝唔到 Netflix app,有無辦法可以用 A5 睇到 Netflix 呢?

squallho1 發表於 2022-1-7 15:57

vchai 發表於 2021-12-30 19:11
請問有無人知 A5 裝唔到 Netflix app,有無辦法可以用 A5 睇到 Netflix 呢?

官方firmware唔支持DRM用不到.
非官方firmware (有google play) 也只support DRM L3, Netflix / Disney+ 只能以SDR播放.

vchai 發表於 2022-1-8 14:51

squallho1 發表於 2022-1-7 15:57
官方firmware唔支持DRM用不到.
非官方firmware (有google play) 也只support DRM L3, Netflix / Disney+...

{:12_842:}thanks
頁: 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 [270] 271
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。