louisla 發表於 2017-3-24 00:40

kimball 發表於 2017-3-22 21:57
師兄師姐們好,小弟今日都搞掂一套西裝,開心煲機中

師兄, 你條咩呀? 我仲搵緊線.....

goodabc2010 發表於 2017-3-24 10:26

洪威 發表於 2017-3-23 23:56
今日剛入手金磚,現在還過緊歌!
請問點樣upgrade fireware?

連電腦之後開media go{:6_142:}

hoyin0116 發表於 2017-3-24 10:47

louisla 發表於 2017-3-24 00:40
師兄, 你條咩呀? 我仲搵緊線.....

ching 嗰條係武藤金銀鉑線橙藍混...不過好似唔8絞....

kimball 發表於 2017-3-24 16:51

hoyin0116 發表於 2017-3-24 10:47
ching 嗰條係武藤金銀鉑線橙藍混...不過好似唔8絞....

岩,16絞黎

Anya 發表於 2017-3-24 16:59

吓.....16絞!請問幾錢同邊度買呢?

kimball 發表於 2017-3-24 17:07

Anya 發表於 2017-3-24 16:59
吓.....16絞!請問幾錢同邊度買呢?

七千幾蚊左右,線芯係朋友介紹既舖頭囉,4.4頭,CM頭係YY pro audio囉,焊就係Ice Lab到搞
朋友個條係埋YY到織同焊就靚仔好多
http://i829.photobucket.com/albums/zz214/kit001018/17211803_1256612844405703_4361752810832737813_o_zpsaaaltqw4.jpg

話時話個Pentaconn 4.4頭真係好堅,出黎既聲音背景好黑同好靜,而條16絞d音場唔會太Over,好鬼死正!遲D上埋amp肯定仲爽

洪威 發表於 2017-3-25 00:46

想買粒 Pentaconn 嘅 Converter 都搵唔到

kimball 發表於 2017-3-25 02:32

洪威 發表於 2017-3-25 00:46
想買粒 Pentaconn 嘅 Converter 都搵唔到

https://world.taobao.com/item/544656675648.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4004-14668727662.36.XHbaoG

Anya 發表於 2017-3-27 23:49

Anyone upgrade 1.20

hoyin0116 發表於 2017-3-28 10:58

Anya 發表於 2017-3-27 23:49
Anyone upgrade 1.20

只係覺得UI好似順咗少少...其他好似分別不大
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 罪大 WM1A 及 WM1Z 磚頭起樓區

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。