chan@76 發表於 2016-12-26 12:09

小瑟 發表於 2016-12-25 16:06 static/image/common/back.gif
呢單野我都有搭咀,但因為要等 oppo同佢地 confirm返 d器材究竟到標準未,所以都留意緊個動向,但估唔到 pc ...

咁其他媒體不論商業和非商業係唔係唔講得?
定係要等oppo有佢地結論而再加上76應同先講得?

patrick12345 發表於 2016-12-26 13:04

我覺得如果單野係假既 oppo 第一時間出左新聞澄清吧?
剛剛新機發賣,點會咁慢手慢腳比 d 假新聞影響自己銷情?
應該有 d 野...

(或者係我諗多左,oppo hk 班友的確係咁慢吞吞)

小瑟 發表於 2016-12-26 13:12

chan@76 發表於 2016-12-26 12:09 static/image/common/back.gif
咁其他媒體不論商業和非商業係唔係唔講得?
定係要等oppo有佢地結論而再加上76應同先講得? ...

師兄, 我諗你誤會左我意思, 我係估唔到PCM會咁樣囉來報姐.......依家我地都係度開PO講緊呀, 唔好諗埋一邊先!!!

小瑟 發表於 2016-12-26 13:16

patrick12345 發表於 2016-12-26 13:04 static/image/common/back.gif
我覺得如果單野係假既 oppo 第一時間出左新聞澄清吧?
剛剛新機發賣,點會咁慢手慢腳比 d 假新聞影響自己銷 ...

OPPO香港又點會唔緊張丫, 不過我所知佢地聯絡緊果間公司既同事去了解緊佢地用咩器材去量度, 當然中間我唔知佢地傾成點, 不過我相信好快會有答案, 到時我諗自然會水落石出, 不過 AVS果邊都傾左好多, 我就等緊睇結果, 如果真係只出到8BIT相信都會好大件事, 但我個人又唔相信咁大間廠會出D咁低級既錯誤囉, OPPO一年賣咁多部去咁多不同界別, 由家用到商業, 由商業到專業, 我唔信會偷呢D雞囉!!!!

tiggerjason 發表於 2016-12-26 13:24

呢部機之情況發展峰迴路轉,好有戲劇性。
(Post76 Android 手機版送出)

patrick12345 發表於 2016-12-26 13:32

小瑟 發表於 2016-12-26 13:16
OPPO香港又點會唔緊張丫, 不過我所知佢地聯絡緊果間公司既同事去了解緊佢地用咩器材去量度, 當然中間我唔 ...

我既產品根本就出到 8 bit 色以上,我根本無需要聯絡做假新聞果邊去傾吧。
正如如果佢話 203 play 唔到 cd, oppo 方面直接就會澄清同埋保留追究權利啦...仲要主動搵番屈自己果邊去傾?
唔係掛...

luck 發表於 2016-12-26 13:44

cleverkiller 發表於 2016-12-26 13:58

嘩,我見到有人好努力護航。
媒體敢報/肯報就話人爭收視,似乎係護航者扮視而不見,是吧?
利申:我是Oppo203用家

chan@76 發表於 2016-12-26 15:32

小瑟 發表於 2016-12-26 13:12 static/image/common/back.gif
師兄, 我諗你誤會左我意思, 我係估唔到PCM會咁樣囉來報姐.......依家我地都係度開PO講緊呀, 唔好諗埋一邊 ...

作為一架hot item UHD 機
有用家討論,媒體報導
係出奇事或否
不言而預

咩e叔 pc媽 成年總共都唔知有冇買十本
76 一日可能reload唔少過十次

可能真係想多左
想睇到持平d的內容

chhanthony 發表於 2016-12-26 16:37

見到自己唔鍾意嘅牌子有問題就好開心,真係人間有情。
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: Oppo 203 好似出事

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。