heheyuth8700 發表於 2016-12-14 17:29

星喚魂 發表於 2016-12-14 10:35 static/image/common/back.gif
我諗我都係偏向JAYBIRD Freedom
Beats我硬係覺得係佢Marketing勁先有D個價,被Apple收購埋更加覺.
係最哀P ...

咁回到最基本喇.....邊部好聲D吖?

星喚魂 發表於 2016-12-15 14:22

heheyuth8700 發表於 2016-12-14 17:29 static/image/common/back.gif
咁回到最基本喇.....邊部好聲D吖?

我睇甘多評論都係話Jaybird好聲, 不過都好多人話佢唔太穩固.

好聲+穩定=我理想GE BT earphone.   現在係好聲=JAYBIRD, 穩定=POWERNEATS{:6_205:}

電都係其次, 因為我都只係做運動先用.我都想我做運動有耐力到BT耳機都用到無電{:6_208:}

我都68%偏向買Jaybird Freedom.

星喚魂 發表於 2016-12-15 16:22

突然心血來潮, 既然換線都幾乎1萬. 我會覺得做CM 抵D, 做完CM先諗線.
我已經有Angie ii 女聱, 我就會想要個BASS勁ge.
不過我會等佢有DISCOUNT先買, 唔好毒我甘快買{:6_201:}
暫時心水係 1964 A8 同 A12.
我上左official websirt睇, 做咩A8個bass仲勁過A12 ge? 會唔會係調音有關尼?打慣以前Winning,睇慣表GE能力值{:6_180:}
不過佢recommendation A12好屈機,所有野都岩聽{:6_200:}
當然我會試聽啦~~ 大家知唔知A8 同A12幾錢尼?{:6_212:}

vicentk 發表於 2016-12-15 21:38

星喚魂 發表於 2016-12-15 16:22 static/image/common/back.gif
突然心血來潮, 既然換線都幾乎1萬. 我會覺得做CM 抵D, 做完CM先諗線.
我已經有Angie ii 女聱, 我就會想要個 ...

Bass 一定 A8,因為 12 比較平均,bass 唔重。

vicentk 發表於 2016-12-15 22:01

heheyuth8700 發表於 2016-12-12 19:44 static/image/common/back.gif
不過連毒神都話Jacky兄毒……Jacky兄毒性一定非同小可……小弟感到可能又有破財機會   ...

今晚又約在 Jacky 出來試線,好多謝佢比我任試,另到我可以試清楚 VE6 的底線。等我只野返來,煲好再找你 Jacky。

heheyuth8700 發表於 2016-12-16 17:22

星喚魂 發表於 2016-12-15 14:22 static/image/common/back.gif
我睇甘多評論都係話Jaybird好聲, 不過都好多人話佢唔太穩固.

好聲+穩定=我理想GE BT earphone.   現在係 ...

魂兄係用來做邊類型運動呀?跑步定器械?

heheyuth8700 發表於 2016-12-16 17:24

星喚魂 發表於 2016-12-15 16:22 static/image/common/back.gif
我已經有Angie ii 女聱, 我就會想要個 ...

CM問毒神啦……{:6_146:} 睇來魂兄都身中咗幾多劇毒下喎……{:6_175:}

heheyuth8700 發表於 2016-12-16 17:25

vicentk 發表於 2016-12-15 21:38 static/image/common/back.gif
Bass 一定 A8,因為 12 比較平均,bass 唔重。

毒神真專業 {:6_193:}

heheyuth8700 發表於 2016-12-16 17:26

vicentk 發表於 2016-12-15 22:01 static/image/common/back.gif
今晚又約在 Jacky 出來試線,好多謝佢比我任試,另到我可以試清楚 VE6 的底線。等我只野返來,煲好再找你 ...

又試咗咩線呀?{:6_167:}

vicentk 發表於 2016-12-16 21:04

heheyuth8700 發表於 2016-12-16 17:22 static/image/common/back.gif
魂兄係用來做邊類型運動呀?跑步定器械?

我做果種要一對男女一起做,都好激烈下{:6_174:}
頁: 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。