vicentk 發表於 2016-12-4 12:13

heheyuth8700 發表於 2016-12-4 00:55 static/image/common/back.gif
係呀,麻煩幫我問下有無Vincent哥特別優惠價啦……

全套還是淨機 ?

heheyuth8700 發表於 2016-12-4 17:21

vicentk 發表於 2016-12-4 12:13 static/image/common/back.gif
全套還是淨機 ?

機連amp套裝please{:6_139:}

vicentk 發表於 2016-12-4 21:04

heheyuth8700 發表於 2016-12-4 17:21 static/image/common/back.gif
機連amp套裝please

OK,明天同你問問,到時 PM你

heheyuth8700 發表於 2016-12-5 09:35

vicentk 發表於 2016-12-4 21:04 static/image/common/back.gif
OK,明天同你問問,到時 PM你

Thanks Vincent哥,麻煩晒 {:6_128:}

星喚魂 發表於 2016-12-5 10:25

vicentk 發表於 2016-12-2 22:24 static/image/common/back.gif
你唔行入去使沒事順帶一提旺角重有一部全新 380 銅

我見到丁m甲 仲有放380 銅係DISPLAY到, 應該仲有新掛

星喚魂 發表於 2016-12-5 10:29

heheyuth8700 發表於 2016-12-2 16:10 static/image/common/back.gif
頭先落一轉旺角睇下380有無平....無乜特別諗住走心諗又暫時可以慳返....點知呢樣唔死第2樣死.......旺角無 ...

完全同音響無關.....

不過我今晚都係去拎太陽眼鏡 (我早2日留在), 我同你真係好似{:6_127:}

星喚魂 發表於 2016-12-5 11:01

星喚魂 發表於 2016-11-29 09:39 static/image/common/back.gif
你地有無試過D條?Thor Silver 8

我星期5試左D條 Thor Silver 8 (380+AMP+ANGIE II). 低音勁左好多, 高音其他方面都有提升 但我覺得唔算好好好大提升.
同埋佢個線連耳機果個位 一般係有膠FOR你勾耳仔. 佢個膠好似幾乎無甘, 唔太岩甘有霸氣GE ANGIE II{:6_146:}
同埋無左較BASS個位.

PD8都試左, 分析力真係一流! 每個細節都可以聽得出. 個BASS佢比我個時只係開到一半, 都夠GE. 不過我就鐘意再重D. {:6_178:}不過仲未夠吸引力到我非君不嫁 非卿不娶GE地步. 可能我係木耳LA, 未發掘到PD8 內在美, 外在美搵到呀! 條線甘靚{:6_179:}

PD8未比到我嘩嘩聲, 可能我個時由846轉去ANGIE II GE地步實在相差太遠. 個時試聽 Gin Lee 雙雙 AK70 +ANGIE II, 我一聽開頭 已打從心底嘩嘩嘩, 居然可以有甘大分別?! 已經下定決心換ANGIE II. 我完全無試Layla II, 當然Layla II 99%會仲好聽, 但係我覺得 ANGIE II 最型最靚(紅色無得輸)!

我下次會想試下 X8/X6 + GPC/GPS.EXO GPC 夠平! 3千幾{:6_179:}
同埋 Samurai III 個樣超靚有霸氣. 唔好意思我係有D膚淺{:6_180:}

heheyuth8700 發表於 2016-12-5 14:21

星喚魂 發表於 2016-12-5 10:25 static/image/common/back.gif
我見到丁m甲 仲有放380 銅係DISPLAY到, 應該仲有新掛

我決定跟你黑魂版......內在/外在美兼備 {:6_122:}

heheyuth8700 發表於 2016-12-5 14:23

星喚魂 發表於 2016-12-5 10:29 static/image/common/back.gif
完全同音響無關.....

不過我今晚都係去拎太陽眼鏡 (我早2日留在), 我同你真係好似...

都係買Oakley Jawbreaker?

heheyuth8700 發表於 2016-12-5 14:25

星喚魂 發表於 2016-12-5 11:01 static/image/common/back.gif
我星期5試左D條 Thor Silver 8 (380+AMP+ANGIE II). 低音勁左好多, 高音其他方面都有提升 但我覺得唔算好 ...

邊度有PD8試呀? 我早幾日去過旺角丁M甲同深水埗右店都話無......{:6_146:} 我同呢條線真係無乜緣.....{:6_148:}
頁: 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。