heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:10

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:06 static/image/common/back.gif
因為佢都應該係 8線 (我唔知丁m甲果條係未THOR SILVER II+), 就想睇下同GPS相差幾多.

http://www.effec ...

所以一定要試……耳聽為實……我個人認為PD8同GPS最襯你而家嘅組合 {:6_222:}

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:19

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 16:53 static/image/common/back.gif
GPS系列為旗艦型號,最全面同平均;GPC較著重人聲,你一試便知

HEHE兄 你唔係女毒咩? 甘點解唔要GPC ge?

人聱唔會符合女毒d咩? 定係因為高音位無甘出?
想關心下你{:6_220:}

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:23

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:10 static/image/common/back.gif
所以一定要試……耳聽為實……我個人認為PD8同GPS最襯你而家嘅組合   ...

唔.....好似你同我組合都甘上下咖喎!甘你都係時候再衝上高峰啦{:6_167:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:26

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:09 static/image/common/back.gif
你個時係幾時 DISCOUNT呀?? 等我因下下次大約幾時會有DISCOUNT..

今年九月

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:29

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:19 static/image/common/back.gif
HEHE兄 你唔係女毒咩? 甘點解唔要GPC ge?

人聱唔會符合女毒d咩? 定係因為高音位無甘出?

我個人除要人聲外仲要空間感同下潛力……所以味一定要試囉……{:6_142:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:34

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:23 static/image/common/back.gif
唔.....好似你同我組合都甘上下咖喎!甘你都係時候再衝上高峰啦

我衝架,咪等緊時機入380黑魂版囉 {:6_167:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:36

380之後兩個方向……一下跟毒神玩CM…一下出部Sony 1A玩下

vicentk 發表於 2016-11-29 20:59

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:36 static/image/common/back.gif
380之後兩個方向……一下跟毒神玩CM…一下出部Sony 1A玩下

CM {:6_222:}

星喚魂 發表於 2016-11-30 09:21

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:36 static/image/common/back.gif

CM la! {:6_167:}

我換完線之後 下個目標就係CM{:6_178:}
雖然都應該係好耐之後{:6_143:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-30 12:04

vicentk 發表於 2016-11-29 20:59 static/image/common/back.gif
CM

又嚟....{:6_146:}
頁: 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。