heheyuth8700 發表於 2016-11-24 12:53

想問下大家放機係咪去肥花最好呢? {:6_182:}

星喚魂 發表於 2016-11-24 15:22

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 12:50 static/image/common/back.gif
吓.....我一齊差嗰喎....Touchwood so far 無問題

甘一齊充的確方便好多GE

但我自己都係選擇分開充{:6_174:}

星喚魂 發表於 2016-11-24 15:31

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 12:53 static/image/common/back.gif
想問下大家放機係咪去肥花最好呢?

我都有個用左 1個月ge ak120ii

其實買左120ii 有1年到. 但早排仲有幾日就過保養,佢又甘岩壞左 就拎左去修理, 修左3星期到佢就比左1個全新ge ak120ii.

之後用多1個月到 就買左380 lu.
120ii 放出去又唔捨得, 放係到又無用, 只好當後備機{:6_203:}

人生就係甘矛盾{:6_146:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 16:39

星喚魂 發表於 2016-11-24 15:31 static/image/common/back.gif
我都有個用左 1個月ge ak120ii

其實買左120ii 有1年到. 但早排仲有幾日就過保養,佢又甘岩壞左 就拎左去 ...

我發現同魂師兄D喜好真係好相近 {:6_122:}

我入320之前諗咗好耐,想平少少喺dxa買部$6000嘅AK120 II陳列品,但咁啱呢個時間又出部AK300,價錢差唔多,因為300可加Ak amp,所以又想出300,但心諗120II係dual dac,300係單dac,咁咪有少少downgrade嘅心理影響,所以最後不如痛D出320……

120 II外型個人認為靚仔過3系,可惜係無amp加,亦唔想用條象巾紮住好似炸彈咁……

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 16:44

不過320同380外型方面太相近嗱,為咗380部320無必要留低……{:6_146:}

星喚魂 發表於 2016-11-24 17:17

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 16:44 static/image/common/back.gif
不過320同380外型方面太相近嗱,為咗380部320無必要留低……

AK 在明年將會推出現有的旗艦型號 AK380 之後繼新作,現時已經全力開發當中,並會進一步提升運作流暢度及網絡連接效能.

https://unwire.hk/2016/11/24/iriver-house-astell-%EF%BC%86-kern/mobile-music/headphones/

可能到時你會忘記380{:6_175:}

星喚魂 發表於 2016-11-24 17:19

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 16:39 static/image/common/back.gif
我發現同魂師兄D喜好真係好相近

我入320之前諗咗好耐,想平少少喺dxa買部$6000嘅AK120 II陳 ...

真心相似! HEHE師兄~~ 可惜你唔係女女{:6_174:}

"可惜係無amp加,亦唔想用條象巾紮住好似炸彈咁" D個係我1個好大原因買380.{:6_165:}

星喚魂 發表於 2016-11-24 17:26

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 16:44 static/image/common/back.gif
不過320同380外型方面太相近嗱,為咗380部320無必要留低……

我120II 都浪費左, 近乎全新......如果唔係380送AMP+黑魂又甘型之外, 我都唔會甘快買380.

諗住有時唔帶袋拎個 "薄"D ge 120II出街, 點知琴日分開充380先發覺, 380好似仲薄D........{:6_147:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 19:25

vicentk 發表於 2016-11-23 23:41 static/image/common/back.gif
咁樣我又沒聽過。不過你有你道理

Vincent兄,DxA做緊promotion喎 {:6_167:}

heheyuth8700 發表於 2016-11-24 19:33

星喚魂 發表於 2016-11-24 17:17 static/image/common/back.gif
AK 在明年將會推出現有的旗艦型號 AK380 之後繼新作,現時已經全力開發當中,並會進一步提升運作流暢度及 ...

老實講小弟銀両有限,240SS同380黑版均屬小弟最愛,只要新model出380價回落就係我入貨嘅好時機 {:6_183:}
頁: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。