jaffeinism 發表於 2016-8-7 23:22

Ccs56084342 發表於 2016-8-7 22:22 static/image/common/back.gif
所以我都唔明點解無地方玩唔到。

甘空間既野吾同人有吾同解讀既

Ccs56084342 發表於 2016-8-7 23:39

jaffeinism 發表於 2016-8-7 23:22 static/image/common/back.gif
甘空間既野吾同人有吾同解讀既

咁就唯有玩住耳機先囉,未試過連放張枱都冇地方嘅時候,所以唔理解。

jaffeinism 發表於 2016-8-7 23:41

Ccs56084342 發表於 2016-8-7 23:39 static/image/common/back.gif
咁就唯有玩住耳機先囉,未試過連放張枱都冇地方嘅時候,所以唔理解。

我自己意思係屈住玩不如吾好玩甘咯 (我講我自己咋), 乜你係要打爛沙盆問到督甘

對話講完...

Ccs56084342 發表於 2016-8-7 23:45

jaffeinism 發表於 2016-8-7 23:41 static/image/common/back.gif
我自己意思係屈住玩不如吾好玩甘咯 (我講我自己咋), 乜你係要打爛沙盆問到督甘

對話講完... ...

因為你回覆緊我句話,師兄。

jason914 發表於 2016-8-8 00:12

cyrusp 發表於 2016-8-7 23:13 static/image/common/back.gif
https://youtu.be/ozKRjGqiq1Y

燒友廠商齊打面

腦放幾錢個 貴一貴都買

dio 發表於 2016-8-8 00:26

xianglan 發表於 2016-8-8 12:28

dio 發表於 2016-8-8 00:26 static/image/common/back.gif
一早都知動鐵係渣野,奈何marketing易做D又好多廠都做得好好,
變左好多人以為係極品。
Marketing令尼幾年 ...

ching i tried some of them also really not worth for that marked {:6_148:} up money$

audia 發表於 2016-8-8 13:14

chief424 發表於 2016-8-6 21:15 static/image/common/back.gif
其實德國佬果隻800賣點係好似觸電咁既bass同音樂感, 好似Nike Air咁聽歌會彈下彈下製造一個音樂感出黎
但係 ...

IE800 ? 我5/8朝早試過,PLAYER 用 Plenue 1 ~

有理由相信佢未煲過.........同我隻5,6年嘅IE8相比,聲低近似又唔覺好大提升(唔識評論){:1_332:}

dio 發表於 2016-8-8 13:42

audia 發表於 2016-8-8 13:46

dio 發表於 2016-8-8 13:42 static/image/common/back.gif
佢應該講緊 HD800/800S.

IE800,IE8 係好野,建議有錢換十幾動鐵單元的富貴玩家就算唔聽都留住,

IE800,IE8 係好野,建議有錢換十幾動鐵單元的富貴玩家就算唔聽都留住..........
--------------------------------------------------------------------------------
同意 ! IE8真係唔捨得賣......煲咗好久耐先有而家聽感~~~{:6_125:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
查看完整版本: 音響展真係搵笨, 完全冇一隻耳機可以聽得入耳...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。