chanherry 發表於 2015-11-18 00:17

整左對呢啲咁既野乙……

{:6_143:}

qq66 發表於 2015-11-18 00:19

{:6_178:}{:6_178:}
(Post76 Android 手機版送出)

Explorer 發表於 2015-11-18 00:31

藝術成份好高下!

ahtau 發表於 2015-11-18 00:32

{:6_128:}{:6_139:}{:6_157:}
{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
{:6_229:}{:6_229:}{:6_229:}
{:6_190:}{:6_190:}{:6_190:}
{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}

chanherry 發表於 2015-11-18 01:57

ahtau 發表於 2015-11-18 00:32 static/image/common/back.gif
{ ...

嘩架架…聽得下先敢放上黎獻醜…高音唔得,但中低都好過我對os3fs,幼細度咁上下啦…只係一試佢直出2ch pure direct,用avamp用2ch都好重既低級懶係人聲味道!只能當佢係對av speaker…同埋係對模型!但係幾十份一價錢咁既造功想點?假如肯再落本選用對有啲質地既高音,未必要bw,接近ma金子彈都好好的,咁樣都足夠大巴大巴打向bw塊面上面!始終睇餸食反,拋光紅色,黑色,白色都有

better2014hk 發表於 2015-11-18 05:29

佛拉你紅{:1_326:} 有冇整只菜禽聽下

jason1969 發表於 2015-11-18 09:05

哇....對喇叭辣椒紅{:6_193:}

關大爺 發表於 2015-11-18 09:32

又強國喇叭{:6_141:}

chanherry 發表於 2015-11-18 11:55

關大爺 發表於 2015-11-18 09:32 static/image/common/back.gif
又強國喇叭

我心不死丫嘛…雖然有點被人老點什麽原模制造…paid後睇真啲先發現被點!但令我更加佩服係…全部由零開始去打造對咁既野,淨係起草造個模已經相當冒險!而結果整體最突出既就係個模吸出黎既箱體!賣主俾過我睇橫切實物相(非bw),內羅旋構造並冇取巧!已經唔係彷制黎一切都要自己設計!
唯一敗筆係投放咁多造個箱但都唔肯用啲似樣啲既單元,鑽石高音當然欠奉!但這樣出黎已經有好過用緊既os3fs既整體感覺!

最後評語係期待用料通高階啲,分音能仔細啲,和有biwire既升級版本,假如真係能出資開發,2萬銀內必定捧場!
強国制造喇叭能力歷史悠久…只係樹大枯支多…被啲唔識出聲既mic speaker映衰哂姐……
我係咁覺得,玩呢啲我理得佢白貓黑貓,做到要求而低成本為之好貓!堅既鸚鵡螺我也在海運試聽過,係與别不同的聲音但索價30萬就有啲唔認同喇!至少執你一個對…何來cp value?

關大爺 發表於 2015-11-18 12:16

chanherry 發表於 2015-11-18 11:55 static/image/common/back.gif
我心不死丫嘛…雖然有點被人老點什麽原模制造…paid後睇真啲先發現被點!但令我更加佩服係…全部由零開始 ...

大膽問句,你幾$入貨,可PM作答{:6_146:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 整左對呢啲咁既野乙……

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。