關大爺 發表於 2015-11-18 14:44

chanherry 發表於 2015-11-18 14:35 static/image/common/back.gif
我會8蚊都唔俾,全部丹撈落nas再streaming想冰度replay就冰度replay....根本唔關搵幾錢有幾錢事,我賴左 ...

本人欽敬師兄你{:6_128:}

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 14:54

chanherry 發表於 2015-11-18 14:35 static/image/common/back.gif
我會8蚊都唔俾,全部丹撈落nas再streaming想冰度replay就冰度replay....根本唔關搵幾錢有幾錢事,我賴左 ...

明白你心情~~有時比你搏到時~~有嘩一聲嘅性價比產品真係幾痛快~~~{:6_138:}
牌子暴利就緊~~~~~曾經朋友間大陸廠接了某大手袋牌子 OEM~~簽了約不能公開~~但出產地都係印歐洲
真係咁多高仿超A做到料都一樣? 專門店都分唔到?{:6_146:}

chanherry 發表於 2015-11-18 14:54

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 13:41 static/image/common/back.gif
就算唔係玩老翻冒險~~相信唔少師兄~~誤信論壇雜誌吹捧~~兜錯唔少路~~入錯唔少嘢~~
去一次音展~~領略好大~ ...

我睇重性價比,而可以既咪撘些少品牌虛榮囉!
我今次既目標土炮803d2真品賣138000,企左向度既大貝殼真品賣29萬幾(好似係…)…用三十份一既butget置入左點都少唔過30份1既性能(真心唱贏左對os3fs先)…咪期待佢出d2囉

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 14:56

chanherry 發表於 2015-11-18 14:44 static/image/common/back.gif
我有睇過804s,804d,805d,array800架!真的我發誓……
但全線bw都唔敢入了因為撞正佢全線8系出D3…睇果幾 ...

4306 /4307 你一定搬得走~~{:6_138:}

yuppi 發表於 2015-11-18 15:21

chanherry 發表於 2015-11-18 14:44 static/image/common/back.gif
我有睇過804s,804d,805d,array800架!真的我發誓……
但全線bw都唔敢入了因為撞正佢全線8系出D3…睇果幾 ...

有道理,玩BW要用相同價錢既後級推先至出到佢原本既聲,真係一濶三大⋯。

ahtau 發表於 2015-11-18 21:57

chanherry 發表於 2015-11-18 14:54 static/image/common/back.gif
我睇重性價比,而可以既咪撘些少品牌虛榮囉!
我今次既目標土炮803d2真品賣138000,企左向度既大貝殼真品 ...

{:6_178:}今次既目標土炮803d2 {:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
{:6_212:}{:6_212:}{:6_212:}
{:6_236:}{:6_237:}{:6_239:}
等 ...{:6_211:}   {:6_211:}
{:6_229:}{:6_229:}{:6_229:}
{:6_190:}{:6_190:}{:6_190:}
{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}

chanherry 發表於 2015-11-19 00:39

ahtau 發表於 2015-11-18 21:57 static/image/common/back.gif
今次既目標土炮803d2      

...

唔係…原本full pay左對803…雙十寸+球型玻纖中音+diamond造型高音的…但原來雙十一大過国慶工場竟然未能向承諾日期前發貨要全數回水!
所以咪向bw,jbl看……睇睇下有日俾我發現竟然有啲咁既事!最後就一不做二不休唔要黑色要呢對最後既法仔紅…

chanherry 發表於 2015-11-19 00:48

chanherry 發表於 2015-11-19 00:39 static/image/common/back.gif
唔係…原本full pay左對803…雙十寸+球型玻纖中音+diamond造型高音的…但原來雙十一大過国慶工場竟然未能 ...

我知我呢次既item或者會令人不安…又或者會令b&w既死忠fans感到受侵犯…但請睇清楚細佬隻中置…假一賠十htm4S2…因為真係冇乜中置能接近到htm既能力…相對性這中置斥資最重手添…呢個回合白貓先捉到老鼠咪要白貓囉!

tst123 發表於 2015-11-19 09:12

chanherry 發表於 2015-11-19 00:48 static/image/common/back.gif
我知我呢次既item或者會令人不安…又或者會令b&w既死忠fans感到受侵犯…但請睇清楚細佬隻中置…假一賠十h ...

只要師兄明白只是高仿便沒有問題,聲音很個人化,即使欠佳咪當入件1:1模型。最緊要開心。小弟也同時入正廠FE 及高仿釘墊比較,也入了正廠 Tidal amp 及高仿 Dartzeel amp 比較,和師兄差不多同道中人

ahtau 發表於 2015-11-19 16:50

chanherry 發表於 2015-11-19 00:39 static/image/common/back.gif
唔係…原本full pay左對803…雙十寸+球型玻纖中音+diamond造型高音的…但原來雙十一大過国慶工場竟然未能 ...

囧 囧   Ching {:6_189:}
大 大

其實 ... 可以再訂 “ 土炮803D… ” {:6_212:}
再等你 {:6_229:}{:6_229:}{:6_229:}
{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}
{:6_222:}{:6_222:}{:6_222:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 整左對呢啲咁既野乙……

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。