yuppi 發表於 2015-11-18 13:38

關大爺 發表於 2015-11-18 13:33 static/image/common/back.gif
知啦樓主可能搵$易,所以很犧牲自己金錢去冒險試新野分享俾大家參考...

根本同揾錢易吾易冇任何關係,大把有錢人吾會專登徙錢去同人分享,無謂用自己把尺去量度別人⋯

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 13:41

關大爺 發表於 2015-11-18 13:33 static/image/common/back.gif
知啦樓主可能搵$易,所以很犧牲自己金錢去冒險試新野分享俾大家參考...

就算唔係玩老翻冒險~~相信唔少師兄~~誤信論壇雜誌吹捧~~兜錯唔少路~~入錯唔少嘢~~
去一次音展~~領略好大~~混水摸魚的太多~~
{:6_147:}

關大爺 發表於 2015-11-18 13:57

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 13:41 static/image/common/back.gif
就算唔係玩老翻冒險~~相信唔少師兄~~誤信論壇雜誌吹捧~~兜錯唔少路~~入錯唔少嘢~~
去一次音展~~領略好大~ ...

可能係{:6_175:}

關大爺 發表於 2015-11-18 13:58

yuppi 發表於 2015-11-18 13:38 static/image/common/back.gif
根本同揾錢易吾易冇任何關係,大把有錢人吾會專登徙錢去同人分享,無謂用自己把尺去量度別人⋯ ...

啱聽,{:8_376:}

yuppi 發表於 2015-11-18 14:10

關大爺 發表於 2015-11-18 13:58 static/image/common/back.gif
啱聽,

不過我都覺得樓主是儍的⋯{:8_386:}

關大爺 發表於 2015-11-18 14:21

yuppi 發表於 2015-11-18 14:10 static/image/common/back.gif
不過我都覺得樓主是儍的⋯

我覺得佢係想俾人留意多D{:6_146:}

yuppi 發表於 2015-11-18 14:22

關大爺 發表於 2015-11-18 14:21 static/image/common/back.gif
我覺得佢係想俾人留意多D

咁你真係誤會哂⋯

關大爺 發表於 2015-11-18 14:28

yuppi 發表於 2015-11-18 14:22 static/image/common/back.gif
咁你真係誤會哂⋯

應該係咩{:6_141:}

chanherry 發表於 2015-11-18 14:35

正如,正版BD2XX蚊隻,老番8蚊隻,你是否就狂買老番

我會8蚊都唔俾,全部丹撈落nas再streaming想冰度replay就冰度replay....根本唔關搵幾錢有幾錢事,我賴左野既冇出聲硬食左你唔知姐!都係果句,捉到老鼠就係好貓…咁我見到呢對同我本來定既土炮803D…你話佢唔得啲聲入唔到耳咩我真係唔信,個造型已經係十分犯險先打造到,講緊成本開發!唔係俾張相你睇下就打個乞次吹到出黎!咁樣打個造型出黎,當佢冇十成功力制造還原力都冇可能衰到要掉吧?最終目的係賣錢既而title係喇叭………
我唔係中意親身感受再為大眾寫報告,而係我唔會介意隻貓係咩色的只睇佢做唔做到野!呢對野既4位數係緊緊唔到5位!yuppi兄眼利運費都過千人仔淨重84kg…幾百蚊對既都有的迷你板但係……你話佢山寨老番高彷咩?我咁睇喎佢地係某程度上拆穿真品有幾暴利!因為呢啲所謂山寨已經實質上貼近真品性能!唔再係得個樣…就講我套復刻solidsteel hf4,堅既我都有過2套hs3,兩套二首都講緊萬六…呢套復刻hf4落樓我俾左5千港紙!評價係出奇地堅!柱接合,joint位,質料十成十有真品質量,板礙於成本問題密度較差和取消拋光黑!但密度經已夠我用左近大半年只在搬屋先校過一次joint位。相反堅既hs3係三腳板本完全唔得一個月就要落架收joint位一次,而hf4今日新價依然講緊$28000套…
我冇分有牌子冇牌子的,只係好奇心重鐘意周圍買新product玩多過儲錢俾首期後再供到碌街姐!我又冇被縛住或者有日結婚後你再見我唔到向度姐…
但係有啲類别係必須信係需要高技術而只有少數人掌握的!所以sony到今日仍然撐得住並非扶碌的!而三叔曾經領先同業但今日被反超前後即刻陣腳大亂只懂2仔底死跟…4K電視你會買三叔嗎?{:6_136:}
都係吹下水有怪勿插……{:6_162:}

chanherry 發表於 2015-11-18 14:44

yuppi 發表於 2015-11-18 14:10 static/image/common/back.gif
不過我都覺得樓主是儍的⋯

我有睇過804s,804d,805d,array800架!真的我發誓……
但全線bw都唔敢入了因為撞正佢全線8系出D3…睇果幾對已插左轉水但都得個叫字…玩bw玩到大蝕既話………
array800二首全新都睇過…價錢啱呀但係有個問題,我租架咋住屋但一個人攬唔起一隻array800……咁樣我覺得呢啲叫不動產!放向間租屋內直係有啲過唔到自己!難聽啲講句呢對螺真係有日搬唔走而失掉,都係可接受既損失!但失左對array既話以後未必敢再玩了……
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 整左對呢啲咁既野乙……

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。