iwc 發表於 2015-10-28 15:03

嚟啲廣告書真係信佢一成都變目失明,信佢兩成就鳩都變形!

MDLP 發表於 2015-10-28 20:20

信唔信就好睇個結果順唔順眼
有可能A3040賣貴一級
反而會上到等一位

chanherry 發表於 2015-10-29 07:56

MDLP 發表於 2015-10-28 20:20 static/image/common/back.gif
信唔信就好睇個結果順唔順眼
有可能A3040賣貴一級
反而會上到等一位

睇開啲啦……人人心中都有自己既一個chart,怎能盡如人意?曹操都有知心友,關公都有對頭人…就算佢話sherwood係bestbuy都冇所謂的!只係我都覺89出得真係斷81後又一省招牌代表作!denon都唔係唔好質量不過理念有點偏差忘了旗艦機應該係點…

~嘉輝~ 發表於 2015-10-29 08:34

chanherry 發表於 2015-10-29 07:56 static/image/common/back.gif
睇開啲啦……人人心中都有自己既一個chart,怎能盡如人意?曹操都有知心友,關公都有對頭人…就算佢話she ...

7200 唔算旗艦,好似嚟緊仲有部9200 播

MDLP 發表於 2015-10-29 13:25

~嘉輝~ 發表於 2015-10-29 08:34 static/image/common/back.gif
7200 唔算旗艦,好似嚟緊仲有部9200 播

囧兄住過D座41樓同72樓就明白
就算再搬高廿層上92樓都無用
因為個單位座向同風水都係一樣

qq1122yq 發表於 2015-10-29 14:14

MDLP 發表於 2015-10-29 13:25 static/image/common/back.gif
囧兄住過D座41樓同72樓就明白
就算再搬高廿層上92樓都無用
因為個單位座向同風水都係一樣 ...

但必須要考慮埋風水師嘅功力 {:6_146:}

MDLP 發表於 2015-10-29 14:34

qq1122yq 發表於 2015-10-29 14:14 static/image/common/back.gif
但必須要考慮埋風水師嘅功力

風水師我反而唔信
有幾個互不相識住客
一模一樣嘅家宅平安報告
就更有參考價值

qq1122yq 發表於 2015-10-29 15:03

MDLP 發表於 2015-10-29 14:34 static/image/common/back.gif
風水師我反而唔信
有幾個互不相識住客
一模一樣嘅家宅平安報告

以前聽過有7-8個傳聞,話有間酒店好邪,尤其係110、112、113房 {:6_130:}
跟住有位風水師擺個陣兼洒聖水做場大龍鳳 {:6_148:}
之後入襯去住嘅人都話好舒服,仲越住越開心...{:6_143:}

MDLP 發表於 2015-10-29 15:23

qq1122yq 發表於 2015-10-29 15:03 static/image/common/back.gif
以前聽過有7-8個傳聞,話有間酒店好邪,尤其係110、112、113房
跟住有位風水師擺個陣兼洒聖水 ...

放條風水魚得唔得?

chanherry 發表於 2015-10-29 16:05

qq1122yq 發表於 2015-10-29 14:14 static/image/common/back.gif
但必須要考慮埋風水師嘅功力

呀珍意思應該係機主玩法可以應響部機表現從而令comment有出入………

我答到您係冇咁既機會…就係可以用家主導,被初階用家或簡易主義先行既認為煩和復雜既finetune...
已經一律disable變左default auto fixed.咁樣先能夠讓rookie也能掌握操控,同樣任您大師級大國手亦只能玩出同樣
風水格局!已被框架框住左的
頁: 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37
查看完整版本: SC-LX89遇見LX90.....Final Encounter (LX89 正式取代 LX90 #436加相)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。