MDLP 發表於 2015-10-27 11:39

qq1122yq 發表於 2015-10-27 10:54 static/image/common/back.gif
第ニ名咪AVP18囉...

我之前睇AVP18在粗口網吹完一輪
我都差d落撘去馬
好在有次上某唔講粗口餅主家訪聽完
之係覺得真係執身彩........

wadee 發表於 2015-10-27 11:50

jj3380 發表於 2015-10-27 10:55 static/image/common/back.gif
我睇呢d嘢睇得好淡,你就........

我就咩先{:6_136:}

sunny388 發表於 2015-10-27 11:52

謝謝分享

pwong888 發表於 2015-10-27 12:00

qq1122yq 發表於 2015-10-27 10:46 static/image/common/back.gif
我反而想downgrade番合併,ー來慳番部後級推effect,ニ來新chips同制式出得快...除非有錢有地方另計!{:6 ...

q姐,第日賣左部5000,補小小又有新玩具玩。呢部5100我估都無乜人有你的功力去set得好過你,而且atmos的包圍係7.1永遠都比吾到你的。
其待你的5100開箱。

MDLP 發表於 2015-10-27 12:27

toutou0690 發表於 2015-10-27 11:10 static/image/common/back.gif
應該搵部89做前級,再搵2部83做後級,因為你用得佢就係鐘意佢嘅聲音表現,如果可以同聲同氣就更加好· ...

無理由用83做後級
用新款Crown DriveCore 贏舊 ClassD 贏到無影
就算89後級都比83好

alexlyf 發表於 2015-10-27 12:58

89 剛贏咗What HiFi £1000級別以上的最佳AV AMP.Nice.....

pinkspider 發表於 2015-10-27 13:32

超正 {:6_193:}

toutou0690 發表於 2015-10-27 14:11

我就覺得83好過89只在後級方面,因我都用過83,86同87,而且佢係B&O合作最後一部,而家新嗰D溫度係改善咗,但係我個人覺得舊有D方面比新好,我知其它一定有贏過佢,但係以自家同一品牌同聲同氣佢係最好,以上個人意見不喜勿插。

jj3380 發表於 2015-10-27 14:39

個人覺得如要發揮AV合併機的最大威力,一定要另加後級餵飽前面3隻,喇叭如果有bi amp就盡量玩bi amp,一定冇失拖。

jj3380 發表於 2015-10-27 14:56

MDLP 發表於 2015-10-27 11:39
我之前睇AVP18在粗口網吹完一輪
我都差d落撘去馬
好在有次上某唔講粗口餅主家訪聽完

你就執身彩姐,所以有時祗信d review嘅咪奶晒嘢
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: SC-LX89遇見LX90.....Final Encounter (LX89 正式取代 LX90 #436加相)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。