wadee 發表於 2015-7-11 21:51

ctscts888 發表於 2015-7-11 21:25 static/image/common/back.gif
你用梗「逛」⋯⋯又推薦「臣記」5ch後級⋯⋯比人⋯⋯咁奇怪既?
試下比部「臣記」你⋯⋯睇你用「臣記」定 ...

睇送食飯
DALI同CROWN又未必夾

ctscts888 發表於 2015-7-11 22:03

wadee 發表於 2015-7-11 21:51 static/image/common/back.gif
睇送食飯
DALI同CROWN又未必夾

其實「逛」係無色無味產品⋯⋯
只講求無音染之下既 驅動力、控制力!

redhat 發表於 2015-7-12 01:31

澳門友係時候蒲頭了,但開個post唔知有無十個人報到呢。。小弟都係用crown後級,推動力,控制力真係好掂

ctscts888 發表於 2015-7-12 02:20

redhat 發表於 2015-7-12 01:31 static/image/common/back.gif
澳門友係時候蒲頭了,但開個post唔知有無十個人報到呢。。小弟都係用crown後級,推動力,控制力真係好掂 ...

公起⋯⋯C兄已經得獎了!
因為已經選中了行車路線!唔洗撐船出公海漂浮!
請問用梗乜「逛」⋯⋯?推乜喇叭⋯⋯?

redhat 發表於 2015-7-12 14:07

ctscts888 發表於 2015-7-12 02:20
公起⋯⋯C兄已經得獎了!
因為已經選中了行車路線!唔洗撐船出公海漂浮!
請問用梗乜「逛」⋯⋯?推乜喇 ...

小弟用入門crown xti2 1002 X 4,推過monitor audio rx,美版m&k,現在睇戲遇到持續的大場面,高音壓都穩如泰山,不忙不亂,亦打算會入多四部xti2 1002作all ch後級

ctscts888 發表於 2015-7-12 22:52

redhat 發表於 2015-7-12 14:07 static/image/common/back.gif
小弟用入門crown xti2 1002 X 4,推過monitor audio rx,美版m&k,現在睇戲遇到持續的大場面,高音壓都穩 ...

如果有心玩而又長遠計⋯⋯
再加amp⋯⋯應該入4部 XTi 2002 方為上策⋯⋯!
因為如果日後升級主喇叭的話,就唔洗又換大 power 既 amp!
咁様變化大D,靈活性高!

buji 發表於 2015-7-12 23:02

ctscts888 發表於 2015-7-12 22:52 static/image/common/back.gif
如果有心玩而又長遠計⋯⋯
再加amp⋯⋯應該入4部 XTi 2002 方為上策⋯⋯!
因為如果日後升級主喇叭的話, ...

我都訣定入部8150 最多唔啱 叫wadee玩atmos收留埋佢{:6_184:}
不過應該唔使{:6_188:}
(Post76 Android 手機版送出)

ctscts888 發表於 2015-7-12 23:05

buji 發表於 2015-7-12 23:02 static/image/common/back.gif
我都訣定入部8150 最多唔啱 叫wadee玩atmos收留埋佢
不過應該唔使
(Post76 Android 手 ...

如銀彈夠、又有地方的話⋯⋯諗部 DCi 8/300⋯⋯

buji 發表於 2015-7-12 23:28

ctscts888 發表於 2015-7-12 23:05 static/image/common/back.gif
如銀彈夠、又有地方的話⋯⋯諗部 DCi 8/300⋯⋯

幾銀先{:6_175:}
我都係試試吓咋喎
因為未換jbl

(Post76 Android 手機版送出)

ctscts888 發表於 2015-7-13 12:20

buji 發表於 2015-7-12 23:28 static/image/common/back.gif
幾銀先
我都係試試吓咋喎
因為未換jbl

唔聽由自可⋯⋯聽左方你返到轉頭咩!
唔怕你扮窮、最怕你唔試!{:6_174:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 加後級定換十仔好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。