puliarmor 發表於 2015-7-9 14:54

tam_kk 發表於 2015-7-9 15:09

你地方都唔係好大,都係身痕啫,加咗都唔會有好大分別,儲多D錢再上啦

puliarmor 發表於 2015-7-9 15:16

tam_kk 發表於 2015-7-9 15:19

睇下你用幾長,一兩米之內,好小好小分別,唔好俾人點

tam_kk 發表於 2015-7-9 15:24

我就係身痕,用咗5K來買咗三條AQ朱古力,10M3千五,1M兩條千五

puliarmor 發表於 2015-7-9 15:30

ctscts888 發表於 2015-7-9 16:00

已C兄既玩具現況⋯⋯
我覺得加後級玩會有較好提升,
不過銀彈只得10K又未能有較好質素既後級!
因為AV後級係較長遠的⋯⋯夠班的話,玩3-4代sound effect都不成問題!

如果又真係好痕想換玩具的話⋯⋯
10K左右玩拾仔⋯⋯可以諗諗 JBL PRX718 (萬頭) / JBL PRX715 (唔過萬)
夠位擺的話⋯⋯唔洗問丫貴,一定去盡18寸玩PRX718
718係今年內聽過最抵玩既單18⋯⋯而且仲堅到無朋友!

申利:JBL粉C!有玩無源單18!

樂在其中 發表於 2015-7-9 16:56

其實師兄可以去試下7200 同5400 既分別架,比較過咪知道7200 同5400 差幾遠囉!反正而家代理有得試{:6_143:}

音響既野好個人,人地鐘意唔代表你都喜歡。好過聽都未聽過就係咁聽人講,人地岩用唔代表你都岩。最緊要自己喜歡!

我哥陣時都係專登去香港試,住係澳門真係慘,咩都冇得試{:6_125:}

利申:我用緊老秦15吋十仔,後級而家考慮緊,因為我用緊好低班既JBL{:6_125:}而家用緊YAMAHA 3010推住先{:6_147:}

puliarmor 發表於 2015-7-9 17:52

mantam121 發表於 2015-7-9 18:16

ctscts888 發表於 2015-7-9 16:00 static/image/common/back.gif
已C兄既玩具現況⋯⋯
我覺得加後級玩會有較好提升,
不過銀彈只得10K又未能有較好質素既後級!

18寸萬頭,抵{:6_193:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 加後級定換十仔好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。