nicebeebee 發表於 2015-6-30 20:08

Szelong 發表於 2015-6-30 15:46 static/image/common/back.gif
我部UB8200 又唔覺有,但用左一個月,開始覺得比新買時暗左

是曲面?{:6_141:}

harryballter 發表於 2015-7-2 11:02

似乎都係唔好買曲面同LG{:6_146:} 雖然LG平...

hangson 發表於 2015-7-2 11:35

一定要嘈到底.之前我買左部LG 6700,發現4角特別光, 完全不平均,佢揾左師傅上黎睇 同CHING你一樣 都係話正常, 仲話全部都係咁.
佢比份報告的簽個陣, 我大大隻字寫住, 我完全不同意!!然後打上LG嘈.   最後我話唔7要, 比個部新既我都唔要.過兩日肯換部8700比我, 當然要叫我補錢.
我話仲乜要我補錢, 宜家係你部機有問題, 唔係我人為.而且門市D機都唔會有咁情況.

最終都係要補錢, 不過加送一套SOUND BAR 同BD PLAYER.黎手賣出去填番條數.

eddie2122 發表於 2015-7-2 11:37

本來喜歡LG 55UF9500,但係代理售後服務甘差,重新考慮!

SonSon 發表於 2015-7-2 11:49

hangson 發表於 2015-7-2 11:35 static/image/common/back.gif
一定要嘈到底.之前我買左部LG 6700,發現4角特別光, 完全不平均,佢揾左師傅上黎睇 同CHING你一樣 都係 ...

Ching如果係用LM6700較低型號, 係行Edge Led, 4邊較光唔平均真係正常喎, 始終一分錢一分貨{:6_238:}

hangson 發表於 2015-7-2 12:28

SonSon 發表於 2015-7-2 11:49 static/image/common/back.gif
Ching如果係用LM6700較低型號, 係行Edge Led, 4邊較光唔平均真係正常喎, 始終一分錢一分貨...

唔理LU.反正換左.

SonSon 發表於 2015-7-2 12:35

hangson 發表於 2015-7-2 12:28 static/image/common/back.gif
唔理LU.反正換左.

所以買機前自己都有責任要做吓功課先{:6_142:}

faihim 發表於 2015-7-2 19:53

用開plasma雖則唔關自己事,但睇完呢個post,他日要轉用lcd机,一定唔買LG!

kenny19 發表於 2015-7-3 15:31

可能我要求唔高, 用緊 LG55UB9500 感覺都幾好

nicebeebee 發表於 2015-7-3 16:35

kenny19 發表於 2015-7-3 15:31 static/image/common/back.gif
可能我要求唔高, 用緊 LG55UB9500 感覺都幾好

其實已經唔係對產品不滿,而係對佢(LG)個客服最不滿,電話唔覆E-MAIL唔回{:6_146:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: 對LG品牌極度不滿,客服電話唔覆E-MAIL唔回,請Ching們...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。