lamdog 發表於 2015-7-11 20:15

我部9790用左已經一年都仲非常滿意,係firmware 無upgrade 過就差啲。

SonSon 發表於 2015-7-12 22:48

larrigo 發表於 2015-7-4 10:22 static/image/common/back.gif
今期 EZ magazine 介紹新款 LG OLED TV,幅相影出來都係咁呀!

雖然唔係用緊TOP MODEL, 但收晒貨, 有冇得分享吓??冇圖真係冇真相{:9_435:}

nicebeebee 發表於 2015-7-16 09:32

lamdog 發表於 2015-7-11 20:15 static/image/common/back.gif
我部9790用左已經一年都仲非常滿意,係firmware 無upgrade 過就差啲。

其實我覺得電器就一定有問題,無論係LG,SONY....3星,有問題唔緊要,最緊要係負責,會跟進問題.....今次覺得最差係個客服,打去叫我等佢回覆...之後全無消息,再打話交左去另一部門....叫我再等{:6_136:} (政府部門??)已經1個月....{:6_161:} ....

nicebeebee 發表於 2015-7-16 17:12

今日再打去客服,今次話負責個同事開緊會,話再覆我....其實已經1個月都無覆我...只有我打去問....永遠耍我...{:6_156:}

神武光輝 發表於 2015-7-16 19:03

師兄,你有冇去消委會投訴LG唔理你架,
(Post76 Android 手機版送出)

gikifk 發表於 2015-7-16 19:21

nicebeebee 發表於 2015-7-16 17:12 static/image/common/back.gif
今日再打去客服,今次話負責個同事開緊會,話再覆我....其實已經1個月都無覆我...只有我打去問....永遠耍我.. ...

無耐{:6_125:}

cosworth01hk 發表於 2015-7-16 21:03

faihim 發表於 2015-7-2 19:53 static/image/common/back.gif
用開plasma雖則唔關自己事,但睇完呢個post,他日要轉用lcd机,一定唔買LG!

其實用緊plasma
換機除咗oled之外
真係冇其他可以選擇

lamdog 發表於 2015-7-16 21:37

Ching,

睇黎你要搵毒媒或者白粉報幫手。

nicebeebee 發表於 2015-7-19 11:57

lamdog 發表於 2015-7-16 21:37 static/image/common/back.gif
Ching,

睇黎你要搵毒媒或者白粉報幫手。

唉.....{:6_147:} LG......用過唔會再買佢

shadam 發表於 2015-7-19 13:07

cosworth01hk 發表於 2015-7-16 21:03 static/image/common/back.gif
其實用緊plasma
換機除咗oled之外
真係冇其他可以選擇

心動不如行動啦………………
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
查看完整版本: 對LG品牌極度不滿,客服電話唔覆E-MAIL唔回,請Ching們...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。