kl122002 發表於 2015-10-21 22:39

kongchai 發表於 2015-10-21 11:04 static/image/common/back.gif
唔知呢隻又得唔得?
(Post76 Android 手機版送出)

我覺呢個可以留意下, 香港或者2手不太貴
Muti的....有D個人風格{:6_136:}

cwyip 發表於 2015-10-21 22:44

老柴symphony 2 好似較冷門 我自己都無 4 5 6
就熱門D

kl122002 發表於 2015-10-21 22:48

moliu 發表於 2015-10-21 22:08 static/image/common/back.gif
似係愈推愈出,出左個台咪反。。。。

ps 唔知Sterinway 收佢幾銀整呢?

我都覺係好高難度, 除非推的人好細粒...定, 唔通個"陸陸"噴左WD40冼軚?{:6_168:}
我覺得只是收routine checking姐, 音箱都好似無事.

kongchai 發表於 2015-10-22 20:41

今日收到的 Blue Face

kl122002 發表於 2015-10-22 20:46

好貴ar!!!
http://www.ebay.com/itm/24KT-Gold-CD-Rhapsodies-Liszt-Enesco-Smetana-Wagner-Stokowski-RCA-Living-Stereo-/141804082803?hash=item21042e9673:g:engAAOSwT5tWIiRN

cwyip 發表於 2015-10-22 21:30

kongchai 發表於 2015-10-22 20:41 static/image/common/back.gif
今日收到的 Blue Face

Kongchi 兄 請問你有無收尼隻blue face 我得尼隻有興趣 可惜太貴 over 5百連shipping

cwyip 發表於 2015-10-22 21:36

kl122002 發表於 2015-10-22 20:46 static/image/common/back.gif
好貴ar!!!
http://www.ebay.com/itm/24KT-Gold-CD-Rhapsodies-Liszt-Enesco-Smetana-Wagner-Stokowski-RCA- ...

韓仔又發功 尼隻最後一定好貴 下個月去日本碰運氣先{:1_338:}

cwyip 發表於 2015-10-22 21:53

我今日都收到貨 可能同鄕關係 都係狼女 ravel 岩我口味多D 彈起來音色充滿纖細的韻味 富色彩感

kl122002 發表於 2015-10-22 22:01

cwyip 發表於 2015-10-22 21:30 static/image/common/back.gif
Kongchi 兄 請問你有無收尼隻blue face 我得尼隻有興趣 可惜太貴 over 5百連shipping...

我以前見過是HK$ (現在AU 上的數字) {:6_223:}

如果可以有時光機你話幾好{:6_187:}

kl122002 發表於 2015-10-22 22:02

cwyip 發表於 2015-10-22 21:36 static/image/common/back.gif
韓仔又發功 尼隻最後一定好貴 下個月去日本碰運氣先

但...只得日本版?{:6_141:}
頁: 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 189 190 191 192
查看完整版本: 只講古典CD, 任何廠都可以 ^_^

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。