jastudio 發表於 2015-3-31 11:07

PP-HK 發表於 2015-3-31 10:45 static/image/common/back.gif
可能身邊的朋友喜歡毒我, 好多時買到新嘢都會俾我試吓, 接觸多咗就明白針冇兩頭利的道理, 無疑電處對音質 ...

ching 態度正確。不需要人云亦云。視乎自己本身器材取捨{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

PP-HK 發表於 2015-3-31 12:27

jastudio 發表於 2015-3-31 11:07 static/image/common/back.gif
ching 態度正確。不需要人云亦云。視乎自己本身器材取捨
(Post76 Android 手機版送出) ...

可惜身邊的朋友唔係咁諗, 試過有次家訪比較過有用同冇用類似電處的效果, 幾位在場的朋友包括屋主都覺得唔用好D, 但結果屋主仍堅持要用。另一位相識幾十年的朋友叫我幫手調吓聲, 我建議佢唔駁電處試吓, D聲立刻開揚哂, 佢都話唔插原來仲要好, 但下次我去到又見佢插咗, 問佢點解佢話因為俾咗錢喎。{:6_168:}

jastudio 發表於 2015-4-1 10:32

PP-HK 發表於 2015-3-31 12:27 static/image/common/back.gif
可惜身邊的朋友唔係咁諗, 試過有次家訪比較過有用同冇用類似電處的效果, 幾位在場的朋友包括屋主都覺得唔 ...

hahaha...ching 呢d 情况真系见怪不怪。

nsw123 發表於 2015-4-2 17:55

其實可以先借後買。試了先下判斷{:9_428:}我用左背景靜左。空氣感多左。我只是用家 不是打手 {:9_429:}

edm230 發表於 2015-4-15 17:05

澳門客 發表於 2015-3-28 11:51 static/image/common/back.gif
在八十年代後期,mj書介紹日本有家公司出了台發電機電源處理器,無錯,是自家的音響專用獨立發電機,發電機 ...

太陽能電筒!
呢招絕!
真正乾乾淨淨,重夠曬fresh{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

zoneaudio 發表於 2015-4-15 18:36

PP-HK 發表於 2015-3-31 12:27
可惜身邊的朋友唔係咁諗, 試過有次家訪比較過有用同冇用類似電處的效果, 幾位在場的朋友包括屋主都覺得唔 ...

呢類配件用咗多數有一種虛空嘅感覺(所謂空間感)去吸引你,所以玩到咁上下都無嘜突破就回頭去望望,一路走過來條路係咪直路定Y路,哈哈

kakui 發表於 2015-4-18 05:20

nsw123 發表於 2015-4-2 17:55 static/image/common/back.gif
其實可以先借後買。試了先下判斷我用左背景靜左。空氣感多左。我只是用家 不是打手...

Ching你講淘寶果部?我近期都有興趣,可惜太貴,
依家在大陸hifi網徵求二手

nsw123 發表於 2015-4-19 00:22

kakui 發表於 2015-4-18 05:20 static/image/common/back.gif
Ching你講淘寶果部?我近期都有興趣,可惜太貴,
依家在大陸hifi網徵求二手 ...

是 我在淘仔買。香港有代理你可先借後決定買不買 我之前用sine mega 6 現在用淘仔個隻 改裝玉sine冷凍和古河{:9_437:} 等同部機2/3價錢 {:9_418:} 各人要求不同 自己各得提升左 就算。自己是木耳不作準 {:6_136:}

kakui 發表於 2015-4-19 12:36

nsw123 發表於 2015-4-19 00:22 static/image/common/back.gif
是 我在淘仔買。香港有代理你可先借後決定買不買 我之前用sine mega 6 現在用淘仔個隻 改裝玉sine冷凍和 ...

兩個肉一定會換

nsw123 發表於 2015-4-19 20:50

kakui 發表於 2015-4-19 12:36 static/image/common/back.gif
兩個肉一定會換

不是。口味問題{:8_384:} 玩下先想換不換
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 量子電源處理器

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。