wadee 發表於 2015-3-24 21:13

心思思想升級十仔

現用緊SUNFIRE HRS12
上左ATMOS後覺得包圍是夠了
但衝擊力就較弱
所以又屎忽痕

我個人中意包圍感多
最好又潛又掃褲腳
再加少少打

由於位置所限
廳得7呎半闊
所以都是想一隻過

我想試下老秦15吋
又或者SUNFIRE EQ
JL112或113又太貴
請各位師兄俾下意見

另想請教下SUNFIRE EQ10或12
係咪一定要好似圖咁擺係角落位?

lawzelda 發表於 2015-3-24 21:42

我試過JL,又吾係好包

kairiip 發表於 2015-3-24 21:50

試吓老秦,Cheap中求勝。我覺得ok.
(Post76 Android 手機版送出)

MarkMak 發表於 2015-3-24 22:20

如放得落15吋,緊係諗15吋啦。不妨聽吓老秦15吋先啦,聽完唔洗煩甘多嘢。

wadee 發表於 2015-3-24 22:24

MarkMak 發表於 2015-3-24 22:20 static/image/common/back.gif
如放得落15吋,緊係諗15吋啦。不妨聽吓老秦15吋先啦,聽完唔洗煩甘多嘢。

我都係咁諗,所以我要度清楚個闊度

royfok88 發表於 2015-3-24 22:30

師兄,我用緊老秦3115D,
新手唔識講好定唔好…
但係我果到廳距有差唔多廿呎,我要求唔高都覺得ok,
如果幾千蚊我覺得物有所值,值得你試聽一吓,如果上開廣州試聽嘅話坐火車經過常平唔嫌棄嘅可以上我到坐坐,指點一吓小弟{:6_195:}

royfok88 發表於 2015-3-24 22:40

噢…好耐無上嚟唔知道香港都已經有代理,咁試聽就更方便啦{:6_193:}

wadee 發表於 2015-3-24 23:20

royfok88 發表於 2015-3-24 22:30 static/image/common/back.gif
師兄,我用緊老秦3115D,
新手唔識講好定唔好…
但係我果到廳距有差唔多廿呎,我要求唔高都覺得ok,

我客飯廳有200呎
但客廳就7呎半闊x13呎深
15吋十仔我都想試下
但廳得13呎深可以嗎?

royfok88 發表於 2015-3-24 23:39

wadee 發表於 2015-3-24 23:20 static/image/common/back.gif
我客飯廳有200呎
15吋十仔我都想試下

師兄我係新手,
唔敢答你…
好耐無上嚟,
啱啱先見到而家香港都有師兄用3115D,
希望其他師兄比到意見你啦{:6_182:}

MDLP 發表於 2015-3-25 00:37

wadee 發表於 2015-3-24 23:20 static/image/common/back.gif
我客飯廳有200呎
15吋十仔我都想試下

試吓呢隻
我用緊
都係15"
地方比你差
之前我又係HRS12
話哂黃芯來佬野
貴過老秦唔太多

http://www.rythmikaudio.com/F15HP.html

有隻E15HP
size細少少
其餘一樣
17"(W) x 19 " (H) x 19"(D)

http://www.rythmikaudio.com/E15_specs.html
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 心思思想升級十仔

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。