ykluk 發表於 2015-3-25 12:07

wadee 發表於 2015-3-25 11:30 static/image/common/back.gif
六爺你係咁撥火
驚毒我唔死咁

又唔好咁講......見到post咪了解吓囉......{:9_431:}

不過我記得以前睇過啲外國post, 呢隻十仔的確係其中一個幾好評語既一個牌子, 仲有個牌子好似叫elemental design都又平又好高分, 但可惜好似執咗.....{:8_395:}

wadee 發表於 2015-3-25 12:12

ykluk 發表於 2015-3-25 12:07 static/image/common/back.gif
又唔好咁講......見到post咪了解吓囉......

不過我記得以前睇過啲外國post, 呢隻十仔的確係其 ...

睇過rythmik評語話聽歌唔錯

kelvinchan 發表於 2015-3-25 12:49

傳說中嘅雷明燈{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

wadee 發表於 2015-3-25 13:13

ykluk 發表於 2015-3-25 12:07 static/image/common/back.gif
又唔好咁講......見到post咪了解吓囉......

不過我記得以前睇過啲外國post, 呢隻十仔的確係其 ...

由於位置所限所以真係要度清楚

MDLP 發表於 2015-3-25 14:16

wadee 發表於 2015-3-25 11:15
謝謝師兄
佢打個制去auto係咪等於standby?
擺位方面如我擺正面或偏左右應該都可以? ...

Auto是會自動熄機
擺位就真係case by case
由於我所有喇叭行full range
拾仔擺邊都應影唔大

wadee 發表於 2015-3-25 16:18

MDLP 發表於 2015-3-25 14:16 static/image/common/back.gif
Auto是會自動熄機
擺位就真係case by case
由於我所有喇叭行full range

謝謝師兄回覆及推介
啞黑面易爆皮嗎?
我好大機會買隻木紋黑或啞黑
謝謝

HenryYuan 發表於 2015-3-25 16:50

Klipsch R-115SW 點睇

臭鼬鼠 發表於 2015-3-25 18:10

如果要放番你依家個位jJL E-110
我都係hrs12升去e112
兩種唔同感受

MDLP 發表於 2015-3-25 18:10

樂在其中 發表於 2015-3-25 11:29 static/image/common/back.gif
師兄,我都搵緊低音,而家睇中左老秦隻15吋,見你又推薦呢隻。想問下佢有咩好得過老秦呢?
同埋,你哥隻 ...

老秦未聽過我唔取講
我依家呢隻同朋友前後買咗三四隻部都無問題
加上一樣有保用
過保後萬一壞單元可以換單元
壞amp可以淨换amp
見佢d網上資料
唔似大陸野
求祈一個箱一個M一個單元切理

nannan 發表於 2015-3-25 18:27

E,個中置凌空放會冇料到嫁啵{:6_183:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: 心思思想升級十仔

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。