MDLP 發表於 2015-7-28 21:01

衰仔樂園 發表於 2015-7-28 20:06 static/image/common/back.gif
而家有咩新機設計行龜殼?

龜苓膏都無龜成份
新機更加唔會有

ctscts888 發表於 2015-7-28 21:37

見大C兄終於肯信我{:6_128:} ⋯⋯

就出張相證明佢無信錯我啦!{:6_139:}

MDLP 發表於 2015-7-29 00:10

睇返Spec留意返機重/DF/idle pwr/2.4.8ohm個比例就更清楚
廿零磅600W唔洗散熱idle得24W比較吓會係會Pwm機{:1_351:}

CheeLai 發表於 2015-7-29 09:29

想請問兩位師兄外國拍賣網站上的Cts2000/3000又可否考慮?

ctscts888 發表於 2015-7-31 11:27

CheeLai 發表於 2015-7-29 09:29 static/image/common/back.gif
想請問兩位師兄外國拍賣網站上的Cts2000/3000又可否考慮?

好難一概而論⋯⋯
如果物主之前係工程用的話,真係日操夜操部機,有機會五勞七傷有暗病,而且又唔同HiFi友咁錫機,外觀又可能唔係咁企理!
不過咁,工程用的話,亦有機會係後備機,淨係開住而無乜點用過(當然相對比較少啦)!
又有機會係淨開過箱做展覽的,真係全新咁靚仔!(有C兄就買左部DCi就係呢D機,企理到新機一樣,尼個機會更加可遇不可求)

如果拍賣網既價錢真係好靚的話,咪買部返尼試下囉!不過日後部機有病,香港代理一定唔整,要搵外面師父執尾!
依傢香港 CTs 2000 / 3000 行貨好似有靚價清梗貨,你可以問定行貨價錢比較下先!

samzone 發表於 2018-4-27 08:26

BBB88 發表於 2015-7-23 14:54
888師兄:
Thank you so much 多謝回覆。一切明白,謝謝指導。
大機未訂,只訂了1隻 JBL AC28/26 & 2隻 A ...

師兄,請問JBLAC28/26 and AC18好聲嗎,睇落不太大隻,幾靓仔

MartinTong 發表於 2018-4-27 08:49

真心配服

MartinTong 發表於 2018-4-27 08:55

請問現時I Tech 要不要十萬以上一部

alanadc23 發表於 2018-4-27 13:24

Ep-71 發表於 2018-4-27 13:27

{:6_128:}{:6_128:}{:6_128:} CRown {:6_157:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15
查看完整版本: Crown聲四起⋯⋯真係忍唔住要出⋯⋯!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。