sharkpigyu 發表於 2014-12-15 17:11

jeffmao 發表於 2014-12-15 15:27 static/image/common/back.gif
話唔想BUT今晚開始會想下..諗下古惑..又望下天花...純前級??計下仲有幾日就2015.. 跟住想下點 ...

你唔好甘啦 jeff ching!!{:6_202:}{:6_203:} 你明知我係一個百毒入侵嘅人 我自制能力超差架!!{:6_137:} 其實我真係無唸過2015有咩大計 有咩要係2015買 我只想增進多啲玩影音知識同練好自己隻耳仔{:6_229:} 我希望可以玩好而家手頭上嘅架生甘我就已經好滿足啦!!!至於前級同前置 順其自然啦 雖然心目中已有target 但始終都唔平 要想清楚{:6_146:} {:6_174:}
(Post76 Android 手機版送出)

pac 發表於 2014-12-15 17:11

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 16:56 static/image/common/back.gif
知道 pac兄!! 我而家都有加粒鉛釘黎調教角度 發現甘嘅角度感覺大啲同比較射到落皇帝位!! 我會再 ...

都話你叻仔架啦!{:6_193:} 真糸無幫錯你{:6_182:}

不過好似危險左d{:8_369:} 如果兩粒依d點睇呢?

仲可以較高低{:8_390:} 有大有細十多元一粒,

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 17:20

pac 發表於 2014-12-15 17:11 static/image/common/back.gif
都話你叻仔架啦! 真糸無幫錯你

不過好似危險左d 如果兩粒依d點睇呢?

多謝pac兄!!{:6_179:} {:6_179:}{:6_179:}
因為我屋企得番兩粒 不過我試驗過尚算好穩陣 因為粒鉛都好鬼大粒!!{:6_176:} 不過我遲啲都會落新填地街執番十幾廿粒返黎做後備同加高啲機 等啲高中低音再靚仔啲!!{:6_139:}

pac 發表於 2014-12-15 17:27

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 17:20 static/image/common/back.gif
多謝pac兄!!
因為我屋企得番兩粒 不過我試驗過尚算好穩陣 因為粒鉛都好鬼大 ...

{:6_193:} 簡值天才,一點就明

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 17:50

pac 發表於 2014-12-15 17:27 static/image/common/back.gif
簡值天才,一點就明

{:6_179:}{:6_179:}{:6_179:}pac兄 唔好甘講啦 都係你同埋呢度啲chings教導小弟!! {:6_181:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 18:50

各位chings 有無買呢隻碟??{:6_157:}音效一流 仲要係1:85:1全螢幕{:6_157:} 畫面正音效仲正!!雖然無atmos 但我用模擬atmos音效 都好震撼{:6_139:} 啲風雨聲由上到下 由左至右 由前到後 由腳趾走到頭殼頂 周圍甘走!!!包圍感超強 又可以試十仔!!! 試amp有無腳軟嘅好選擇!!我好滿意呢隻碟質素!!我又多隻試機碟啦!!{:6_139:}

alanadc23 發表於 2014-12-15 19:23

jeffmao 發表於 2014-12-15 19:34

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 17:11 static/image/common/back.gif
你唔好甘啦 jeff ching!! 你明知我係一個百毒入侵嘅人 我自制能力超差架!!...

嘻嘻, 你有TARGET 甘就仲好...唉, 件件都萬萬聲好甘真要好好PLAN
講番你果套戲好唔好睇先? 指內容?

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 19:53

alanadc23 發表於 2014-12-15 19:23 static/image/common/back.gif
正呀ching 本身套戲悶唔悶

雖然無乜點描寫人物性格 但唔算太悶!!快上快落!!片長得89分鐘 所以好快就到戲肉!!{:6_236:} 純粹欣賞特技同音效!!{:6_139:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-15 20:33

jeffmao 發表於 2014-12-15 19:34 static/image/common/back.gif
嘻嘻, 你有TARGET 甘就仲好...唉, 件件都萬萬聲好甘真要好好PLAN
講番你果套戲好唔好睇先? 指內容? ...

係呀 jeff兄 所以要好好考慮清楚!! 套戲我覺得ok架!! 算緊張刺激!!{:6_192:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: Lexicon RX-7 Kef R50 到手啦!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。