pac 發表於 2014-12-17 12:25

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 11:53 static/image/common/back.gif
小寶老豆ching 我受之有愧呀 有好多chings upgrade都勁過我好多 快過我好多!!如果無呢度76毒梟 ...

毒梟有無我份先{:9_419:} {:6_174:}

louis001 發表於 2014-12-17 12:30

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 11:57 static/image/common/back.gif
係呀!!r300真係一對性價比算高 表現又出色嘅喇叭!!佢絶對對得起佢嘅身價!!
(Post76 An ...

再煲下先 遲的重多驚喜 KEF ref 201 係好
但實在真係太大食 太難推
玩得開心又放心 真係R300 CP 值高 佢都係我心頭好之一黎{:6_177:}
師兄套機咁好 有冇機會黎聽下呀 {:6_128:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 13:04

小寶老豆 發表於 2014-12-17 12:07 static/image/common/back.gif
... 咪扮嘢喇...
你最勁係成套都upgrade哂 ar ma... 見你舊年年尾先開箱玩 KEF 蛋仔咋...

唔好甘講啦 小寶ching!! 其實旦仔都好正啦 又細隻又好聲 擺位又方便!! 我而家都留返曬啲旦仔架!! 其實我都萬萬都估唔到今年2014會買左甘多野 自己定力又差 又成日講大話呃自己 話唔買又買!{:6_203:} 本身想轉玩多啲兩聲道 點知又殺出個鴨毛出黎 搞到我中曬毒!! 加上呢度啲ching係甘分享 搞到啲毒上曬個頭度 如果唔解毒 簡直自取滅亡{:6_197:} 我相信2015唔會甘誇張架啦 會專心做個聆聽學習者 希望唔會再係一個分享者!!{:6_208:}
(Post76 Android 手機版送出)

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 13:08

pac 發表於 2014-12-17 12:25 static/image/common/back.gif
毒梟有無我份先

pac兄 你簡直就係門徒套戲劉德華個角色啦 一個大毒梟但又不失道義嘅人!!{:6_243:} 再次感激你的分享和無私的教導!!{:6_162:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 13:13

louis001 發表於 2014-12-17 12:30 static/image/common/back.gif
再煲下先 遲的重多驚喜 KEF ref 201 係好
但實在真係太大食 太難推
玩得開心又放心 真係R300 CP 值高 佢 ...

講得啱!!{:6_193:} 我都好想同各ching交流分享經驗心得 奈何小弟份工同普通人唔同 係返shift 人地得閒我又唔得!! {:6_203:} 不過我相信一定有機會 等我再煲下套機 遲啲希望chings可以駕臨小弟寒舍教導下小弟!!!{:6_208:}

pac 發表於 2014-12-17 13:33

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 13:08 static/image/common/back.gif
pac兄 你簡直就係門徒套戲劉德華個角色啦 一個大毒梟但又不失道義嘅人!! 再次感激你的分享和無 ...

多謝先{:6_122:}
但千其唔好話我教你{:9_440:}
因為我會教壊人架{:9_411:}

louis001 發表於 2014-12-17 14:44

sharkpigyu 發表於 2014-12-17 13:13 static/image/common/back.gif
講得啱!! 我都好想同各ching交流分享經驗心得 奈何小弟份工同普通人唔同 係返shift 人地得閒我 ...

好呀 咁禾等師兄消息多謝師兄

ming238 發表於 2014-12-17 17:10

pac 發表於 2014-12-17 07:40 static/image/common/back.gif
Rx7是200w/ch,而ZX7是300w/CH

明白!唔該pac兄!

pac 發表於 2014-12-17 17:42

ming238 發表於 2014-12-17 17:10 static/image/common/back.gif
明白!唔該pac兄!

{:6_128:} 客氣

ming238 發表於 2014-12-17 23:04

pac 發表於 2014-12-17 17:42 static/image/common/back.gif
客氣

小弟仲想請教{:6_122:}
5530+rx-7如果玩7.1.2應該怎樣接線?「因我見rx-7冇寫邊度接天花喇叭」
請Ching指点!{:6_137:}
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17
查看完整版本: Lexicon RX-7 Kef R50 到手啦!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。