pac 發表於 2014-12-13 00:42

不用客氣啦{:6_122:} 玩好你套靚野當報答啦{:6_143:}

harryccf 發表於 2014-12-13 00:45

Ching rca ,how much ar{:6_198:}
(Post76 Android 手機版送出)

mantam121 發表於 2014-12-13 01:14

恭喜恭喜{:6_195:}{:6_196:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-13 01:24

jeffmao 發表於 2014-12-13 00:27 static/image/common/back.gif
公起公起終於買埋番來加入埋後級大家庭囉, 希望你形容得出果種完全唔同既感覺, 我就真係唔識用 ...

多謝jeff ching提點!!{:6_139:}係呀 米高哥幫我換左atlas頭!!!你真係眼利!!{:6_122:} 無得試其他機啦 只for rx7 only!!{:6_131:}
無機會開大聲呀 聽朝聽下平唔平行先 因為老婆已經眼超超{:6_167:} 好彩我個計謀算成功 老婆信我係用460換 {:6_138:} 不過我老婆好低死 問點解rx7無制嘅 有咩用 都唔知點解釋比佢聽 又話我對r50好似煮食爐{:6_145:}{:6_146:} 妖 都唔識欣賞 對牛彈琴{:6_168:}
入返正題先 唔係我抬返黎架 送貨架 不過送貨司機好好人 幫我抬到入廳 唔係擺係門口就算!!{:6_193:} 不過自己拆箱 已經feel到個重量 仲重過我老婆{:6_192:} 幾經辛苦先託到入個櫃 攞我命{:6_185:} 所以我好佩服pac兄 佢個部zx7仲重 都唔知佢點隊入去{:6_200:}
好 等我一陣駁電視試下先!!{:6_208:} 多謝jeff兄嘅意見!!{:6_188:}{:6_193:}

sharkpigyu 發表於 2014-12-13 01:31

harryccf 發表於 2014-12-13 00:45 static/image/common/back.gif
Ching rca ,how much ar

買左我成七隻金牛有多{:6_203:} 好那利!!{:6_186:}

76joe 發表於 2014-12-13 01:35

恭喜。恭喜。
部RX 幾$$?
我都頭痛部後級

sharkpigyu 發表於 2014-12-13 01:39

76joe 發表於 2014-12-13 01:35 static/image/common/back.gif
恭喜。恭喜。
部RX 幾$$?
我都頭痛部後級

係地庫買 不過對唔住ching 因為係友情價 恕我不能公開價錢!!Sorry!!! 因為我唔想失信於人!!{:6_162:}

76joe 發表於 2014-12-13 02:07

sharkpigyu 發表於 2014-12-13 01:39 static/image/common/back.gif
係地庫買 不過對唔住ching 因為係友情價 恕我不能公開價錢!!Sorry!!! 因為我唔想失信於人!!...

明白。謝謝

jeffmao 發表於 2014-12-13 02:21

sharkpigyu 發表於 2014-12-13 01:24 static/image/common/back.gif
多謝jeff ching提點!!係呀 米高哥幫我換左atlas頭!!!你真係眼利!! 無得試其他機啦 只f ...

唔好客氣睇到你而家終於成套終於可以安心好好享受影音唔駛心思思替你開心晒~~
不過WHY D女人甘介懷俾左多D錢就要有番甘多粒制玩既?? 我老虎都係甘托評話AV最貴呢PART但又無野玩?
我只可以係網上搵D圖佢睇入邊原來有好多料隻牛牛超勁甘上下...米高當時介紹什麼CLASS A, D...佢其實唔知佢講咩野{:6_136:}
不過我老虎剛發掘到個後級用處, 今日甘Q凍佢放對腳上去當暖爐甘用! 死未? {:6_159:}

wadee 發表於 2014-12-13 07:15

大執位勁!!{:6_193:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: Lexicon RX-7 Kef R50 到手啦!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。