bigair 發表於 2014-11-21 22:26

其實我又講下我感受,我認為有師兄有好野俾大家試,先唔理佢係咪要錢或幾貴幾平,出面買野,好少sales會咁好心機介紹俾你試,pac兄有好野,當然係佢自己試左係有用先介紹俾大家,當然,大家去試完認為無效果,唔買都無所謂,因為人人耳仔都未必一樣,未必個個都聽得出,聽唔出仲好,可以慳返。

最後結論:
岩聽,有用,就買
唔岩聽,唔買,無問題

ykluk 發表於 2014-11-22 10:35

bigair 發表於 2014-11-21 22:26 static/image/common/back.gif
其實我又講下我感受,我認為有師兄有好野俾大家試,先唔理佢係咪要錢或幾貴幾平,出面買野,好少sales會咁 ...

所以小弟好鍾意某一啲可以先試後買既毒氣室~~!! {:8_368:} ....衰啲講就算真係無錢買, 都叫做試過吓.....{:9_422:}

丁蟹 發表於 2014-11-22 15:50

hardsell中

wadee 發表於 2014-11-22 18:02

ykluk 發表於 2014-11-22 10:35 static/image/common/back.gif
所以小弟好鍾意某一啲可以先試後買既毒氣室~~!!....衰啲講就算真係無錢買, 都叫做試過吓..... ...

先試後買是毒中之霸!!
其實Pac大人都是眾樂樂心態~

itoy2008 發表於 2014-11-22 20:26

丁蟹 發表於 2014-11-22 15:50 static/image/common/back.gif
hardsell中

唉,個公開試玩都變左閉門pm跟機排隊AB测试中啦。
有上過PAC Ching家訪既都深感分享、互毒、心血、技術心得等交流。PAC Ching 未有PAC 地盒及 PAC J1, PAC J2 及 PAC J3也是這樣衆樂樂{:6_193:} ,到商品化態度也是一樣。
只覺蟹兄先出言侮辱他人品牌産品,先讓支持港制產品或DIY商品化既網友發表下性價比既香港制做。
唉 ...蟹兄小的只知「短尾下目」有Hard Shell{:6_176:} ,至於這個post就 feel唔到hard sell 啦,你要扭曲別人既玩樂分享眾樂樂之精神,你会唔会thick skin左,不過先決條件係要蟹兄有臉皮先。
(想)做人(,)諗野唔好侧埋一面吧,乖啦,唔好死leui,死leui都升唔到「呢」做Hairy Crab。{:6_180:}

slck01234586 發表於 2014-11-22 23:32

如果一萬幾千就有咁大分別,咁點解d大廠唔直接出個地盒呢?唔通老麥唔識?金仔唔識?我唔覺你hardsell,不過覺得你好想喺個地盒度攞個成功感同要人認同囉,老老豆豆,我都聽過pac地盒,完全聽唔出對我套音響有任何改善,可能我木耳,又或者未加你個$2蚊jumper啦
(Post76 Android 手機版送出)

pac 發表於 2014-11-22 23:44

slck01234586 發表於 2014-11-22 23:32 static/image/common/back.gif
如果一萬幾千就有咁大分別,咁點解d大廠唔直接出個地盒呢?唔通老麥唔識?金仔唔識?我唔覺你hardsell,不過覺 ...

我唔知你玩嘜。但系依個試玩已經取消左。
如果你想去抵毀幾條你們所謂的2蚊野。
你成功左喇。

blacklist 發表於 2014-11-23 00:34

其實我幾個月前都己經開左個post話想試下各個地盒分別,仲想叫哂上水粉嶺D ching一齊眾樂樂笑下分享下,只係當時PAC兄同威馬sir喜歡獨獨樂。其實我地好多都唔係發明家,又唔係PAC忠實fans未試就要5條,我地都想知清楚你既產品同比較一下先購買,希望過左幾個月你同你D fans會反思清楚,有不同當日既想法啦。謝謝!

itoy2008 發表於 2014-11-23 00:52

slck01234586 發表於 2014-11-22 23:32 static/image/common/back.gif
如果一萬幾千就有咁大分別,咁點解d大廠唔直接出個地盒呢?唔通老麥唔識?金仔唔識?我唔覺你hardsell,不過覺 ...

依位Ching你個tone 同係依個context ,你個網名連acc歷史....,终於令我想起某類人。
好明顯你用$2比哂tips人哋推斷你係分身,唔怪得又咁死leui,不過好过用五毛。{:6_176:}
唉...終於睇到你個動機,咁小的就不容你依類短尾下目破壞大王76既和平分享平台。
你用$2,唔介意可叫你Crab 2 (Mark 2? 你就想{:6_182:})
其實,你兩蚊都可以慳d,蓄多d錢同用好d眼藥水,買你覺得岩玩既野去「睇」,木耳係用眼聽hifi,更何况....算啦,硬殼短尾下目未必明。{:6_177:}
Crab 2如果你想幫手, 轉下proxy再轉acc,做咩都要用心去做,連分身打手都要架。知唔知呀?
{:6_176:}
最重要係:要人尊重你,首先要尊重人,狗仔都識架,hmm...不過小的唔知你依類已化了唔少既只識睇野既甲殻亞目類生物明唔明。{:6_194:}

itoy2008 發表於 2014-11-23 00:56

blacklist 發表於 2014-11-23 00:34 static/image/common/back.gif
其實我幾個月前都己經開左個post話想試下各個地盒分別,仲想叫哂上水粉嶺D ching一齊眾樂樂笑下分享下,只 ...

Ching, 一提某類人,即見Blacklist兄。{:6_210:}
你重提个個post, 你依類人背後边個叫你post都知啦。又係到借d易拉埋x兄出来,又抽水。
{:6_176:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: PAC JUMPER 試玩

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。