leo25 發表於 2014-11-20 18:09

ykluk 發表於 2014-11-20 17:56 static/image/common/back.gif
乜有唔同特性既咩~~??!!

唔知喎, 條毒人之前都唔知比咗啲咩我........

條毒人話3條係唔同物料出唔同聲底架, 我唔敢試住.... {:6_168:}
我驚一試又唔見錢 {:6_126:}

pac 發表於 2014-11-20 18:10

ykluk 發表於 2014-11-20 17:44 static/image/common/back.gif
我喺度要好鄭重咁勸大家唔好理會呢個毒人既試jumper活動....真係賣家當都唔掂......

我無話要收錢架喎!你無睇清楚糸免費咩?{:9_419:}

leo25 發表於 2014-11-20 18:10

pac 發表於 2014-11-20 18:06 static/image/common/back.gif
大佬呀!你果條糸J1

J2同J3我攪左好耐依家先至攪倒出尼咋

我個條都係J1 ?{:6_141:}

ykluk 發表於 2014-11-20 18:11

pac 發表於 2014-11-20 18:06 static/image/common/back.gif
大佬呀!你果條糸J1

J2同J3我攪左好耐依家先至攪倒出尼咋

係咪J1係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽就變J2.......{:9_428:}

J2又係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽...捽到就嚟爆就變J3.....{:9_422:}

ykluk 發表於 2014-11-20 18:12

pac 發表於 2014-11-20 18:10 static/image/common/back.gif
我無話要收錢架喎!你無睇清楚糸免費咩?

試完咪又要乖乖比錢......{:9_440:}

ykluk 發表於 2014-11-20 18:12

leo25 發表於 2014-11-20 18:10 static/image/common/back.gif
我個條都係J1 ?

你嗰條叫小J~~!! {:8_379:}

pac 發表於 2014-11-20 18:14

ykluk 發表於 2014-11-20 18:11 static/image/common/back.gif
係咪J1係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽就變J2.......

J2又係咁捽係咁捽係咁捽係咁捽係 ...

你唔好癲啦!{:6_172:}

我放左好多心機落去架{:6_140:}

pac 發表於 2014-11-20 18:16

leo25 發表於 2014-11-20 18:10 static/image/common/back.gif
我個條都係J1 ?

YES{:6_138:}

pac 發表於 2014-11-20 18:18

ykluk 發表於 2014-11-20 18:12 static/image/common/back.gif
試完咪又要乖乖比錢......

你可能話無料到呢{:8_390:}

ykluk 發表於 2014-11-20 18:18

pac 發表於 2014-11-20 18:14 static/image/common/back.gif
你唔好癲啦!

我放左好多心機落去架

我無話你唔放心機落去...............捽...............{:8_368:}

個個都話你出品既一定好正咁唔得架嘛, 作為頭號打手, 我梗係要搞啲氣氛先得~~!! {:6_221:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: PAC JUMPER 試玩

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。