sharkpigyu 發表於 2014-8-22 22:21

終於忍唔住買左條鑽石

早幾日行行下旺角 唸住睇下啲兩聲道 行下行下無啦啦行左去地庫 同阿米高哥吹下水 吹下吹下佢又問下我條烈酒點呀 正唔正呀 我話好正呀 但我心係度唸 想點呀米高哥 又想毒我{:8_402:}我定力超差架 唔好再搞我啦 唔夠兩秒 阿米高哥有無唸我試下條鑽石 話得返一條 叫我烈酒出畫 鑽石出聲 甘你部105d就完美啦 鬼唔知咩 條野甘鬼貴 {:6_154:} 佢話值架 你試過就知 我係好想試 不過我覺得太貴啦{:6_123:} 跟住去左隔離睇下blu ray 妖那星 無啦曬心機睇 個心只唸住條鑽石 個心唸唔啱咪放返出去 哎呀 大x鑊啦 一有呢個念頭 買呢條野念頭立刻增加左百分之八十 跟住死死氣又返番去 米高哥比條鑽石我 佢話信我啦 好野黎架 值架!
好 科水走人 兩聲道都無曬心機睇 立刻飛返屋企試!{:6_134:}
初步第一感覺 覺得啲聲upgrade左都幾多下 不論包圍感 分析力 啲子彈聲清脆左好多 連定位都好左啲 試左隻絕地孤軍同熊貓 個感覺唔同左 我部2030好似upgrade左 總括黎講 係咪比條烈酒好左好多 甘又唔係 性價比始終係烈酒好啲 本身我已覺得烈酒係好好 但呢條鑽石真係唔同啲 但比多甘多錢換來再好啲 值唔值就見人見智! 不過算啦 算係還左自己個心願 自己用得開心就得 我希望遲啲我買左3040 它可以發揮得再好啲!
題外話 我老婆放工返到來 突然拎住個鑽石盒問我又買左幾多錢 妖 收得甘埋 甘都比佢揾到 {:6_136:} 我話幾百蚊之嘛 佢話你講野呀 我認得呢條線 Diamond呀嘛 我記得好鬼貴架喎 你上年新年個時帶我去睇過 我心唸有咩 幾時去過 跟住叫我拎張單出黎 {:6_121:} 唉 睇黎都係斷正 唯有拎出黎 一見到你真係痴線架 跟住佢就無採我足足成晚!{:6_145:} 不過好彩第二朝佢就無野啦{:9_407:}

神武光輝 發表於 2014-8-22 22:38

再番貨應該又加價
(Post76 Android 手機版送出)

bigair 發表於 2014-8-22 23:33

恭喜晒!你老婆等緊你送返相等價值既禮物俾返佢架{:6_176:}

pac 發表於 2014-8-22 23:36

Diamond
{:1_351:}

jeffmao 發表於 2014-8-22 23:42

CHING買番D太太鍾意睇既演唱會碟, 等太太開心下 {:6_142:}
記得將條幼身黑線插番入去舊長方形圓碌碌野先通到電

samuel8892000 發表於 2014-8-23 01:02

師兄無買錯.呢條係好嘢.煲多十零粒鈡抛離酒仲遠.

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:07

神武光輝 發表於 2014-8-22 22:38 static/image/common/back.gif
再番貨應該又加價
(Post76 Android 手機版送出)

又加???已經好义貴啦!{:9_437:}

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:08

bigair 發表於 2014-8-22 23:33 static/image/common/back.gif
恭喜晒!你老婆等緊你送返相等價值既禮物俾返佢架

睇黎都要啦 無理由只有自己開心!!{:9_404:}

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:10

jeffmao 發表於 2014-8-22 23:42 static/image/common/back.gif
CHING買番D太太鍾意睇既演唱會碟, 等太太開心下
記得將條幼身黑線插番入去舊長方形圓碌碌野先通 ...

我有呀 我買左羅志祥演唱會blu ray 而家等待容祖兒月尾出個隻blu ray

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:11

samuel8892000 發表於 2014-8-23 01:02 static/image/common/back.gif
師兄無買錯.呢條係好嘢.煲多十零粒鈡抛離酒仲遠.

已經煲左5套戲 希望再越煲越正
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 終於忍唔住買左條鑽石

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。