設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[HDMI線] 終於忍唔住買左條鑽石

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

早幾日行行下旺角 唸住睇下啲兩聲道 行下行下無啦啦行左去地庫 同阿米高哥吹下水 吹下吹下佢又問下我條烈酒點呀 正唔正呀 我話好正呀 但我心係度唸 想點呀米高哥 又想毒我  我定力超差架 唔好再搞我啦 唔夠兩秒 阿米高哥有無唸我試下條鑽石 話得返一條 叫我烈酒出畫 鑽石出聲 甘你部105d就完美啦 鬼唔知咩 條野甘鬼貴 佢話值架 你試過就知 我係好想試 不過我覺得太貴啦 跟住去左隔離睇下blu ray 妖那星 無啦曬心機睇 個心只唸住條鑽石 個心唸唔啱咪放返出去 哎呀 大x鑊啦 一有呢個念頭 買呢條野念頭立刻增加左百分之八十 跟住死死氣又返番去 米高哥比條鑽石我 佢話信我啦 好野黎架 值架!
好 科水走人 兩聲道都無曬心機睇 立刻飛返屋企試!
初步第一感覺 覺得啲聲upgrade左都幾多下 不論包圍感 分析力 啲子彈聲清脆左好多 連定位都好左啲 試左隻絕地孤軍同熊貓 個感覺唔同左 我部2030好似upgrade左 總括黎講 係咪比條烈酒好左好多 甘又唔係 性價比始終係烈酒好啲 本身我已覺得烈酒係好好 但呢條鑽石真係唔同啲 但比多甘多錢換來再好啲 值唔值就見人見智! 不過算啦 算係還左自己個心願 自己用得開心就得 我希望遲啲我買左3040 它可以發揮得再好啲!
題外話 我老婆放工返到來 突然拎住個鑽石盒問我又買左幾多錢 妖 收得甘埋 甘都比佢揾到 我話幾百蚊之嘛 佢話你講野呀 我認得呢條線 Diamond呀嘛 我記得好鬼貴架喎 你上年新年個時帶我去睇過 我心唸有咩 幾時去過 跟住叫我拎張單出黎 唉 睇黎都係斷正 唯有拎出黎 一見到你真係痴線架 跟住佢就無採我足足成晚! 不過好彩第二朝佢就無野啦{:9_407:}

評分

參與人數 11威望 +119 金錢 +119 收起 理由
pclai2000 + 10 + 10 精彩報告
kenmok + 10 + 10 超正!
avad + 9 + 9 一定要加分
billy829 + 10 + 10
samuel8892000 + 10 + 10 超正!
pinkspider + 10 + 10
jeffmao + 10 + 10 超正!
bigair + 10 + 10 超正!
臭鼬鼠 + 10 + 10 一定要加分
pac + 10 + 10
chhanthony + 20 + 20

查看全部評分

LG 65 E6P
Marantz 8802a
Lexicon RX-7
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
Focal Diablo & CC1008be
KEF T301 E301
MA RX-FX
Velodyne DD12+

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

再番貨應該又加價
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

恭喜晒!你老婆等緊你送返相等價值既禮物俾返佢架
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

Diamond

星級玩家

CHING買番D太太鍾意睇既演唱會碟, 等太太開心下
記得將條幼身黑線插番入去舊長方形圓碌碌野先通到電
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d
LG 65LA9700 MTV8000

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

師兄無買錯.呢條係好嘢.煲多十零粒鈡抛離酒仲遠.
2 Ch 聲雅膽前加石後
聲雅膽CD机
BP OPPO 103
TV LG 9200 oled
AV amp Onkyo SC5530
AV Power amp Winner HD5250se +Emotiva XPR 200
AV speakers: Klipsch LR RP150M C 250C ATOMS RP140SA SR 140SA
Sub仔:JL F110

黑鑽玩家

神武光輝 發表於 2014-8-22 22:38
再番貨應該又加價
(Post76 Android 手機版送出)

又加???已經好义貴啦!{:9_437:}
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

bigair 發表於 2014-8-22 23:33
恭喜晒!你老婆等緊你送返相等價值既禮物俾返佢架

睇黎都要啦 無理由只有自己開心!!{:9_404:}
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

jeffmao 發表於 2014-8-22 23:42
CHING買番D太太鍾意睇既演唱會碟, 等太太開心下
記得將條幼身黑線插番入去舊長方形圓碌碌野先通 ...

我有呀 我買左羅志祥演唱會blu ray 而家等待容祖兒月尾出個隻blu ray
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX

黑鑽玩家

samuel8892000 發表於 2014-8-23 01:02
師兄無買錯.呢條係好嘢.煲多十零粒鈡抛離酒仲遠.

已經煲左5套戲 希望再越煲越正
LG 65 E6P
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
MA RX-FX