harryccf 發表於 2014-8-23 16:16

我本身用105 用 HDMI2 , EVX 去AMP 再用 EVX 去TV,

HDMI 1 去 DARBEE 再去PROJECTOR

AMP 用P 記 75

我想問 烈酒 WIN EVX 幾多, 如我只可買一條, 應放在那個位

Thx

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:21

harryccf 發表於 2014-8-23 16:16 static/image/common/back.gif
我本身用105 用 HDMI2 , EVX 去AMP 再用 EVX 去TV,

HDMI 1 去 DARBEE 再去PROJEC ...

我未用過evx 不過聽好多師兄講話evx比畫會有明顯提升多啲 但要電視有55吋以上才有大分別 如比我evx用畫 烈酒用聲 我當初用烈酒連我隻木耳都聽得出分別!{:9_425:}

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:23

harryccf 發表於 2014-8-23 16:16 static/image/common/back.gif

HDMI 1 去 DARBEE 再去PROJEC ...

比我就兩條都買{:9_408:} 聲畫對於我黎講同樣重要!

harryccf 發表於 2014-8-23 16:25

甘即係, 我要 HDMI2 烈酒 去 AMP 再用 EVX 去 55" LG 9600 TV

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:34

harryccf 發表於 2014-8-23 16:25 static/image/common/back.gif
甘即係, 我要 HDMI2 烈酒 去 AMP 再用 EVX 去 55" LG 9600 TV

比我盒甘做!{:9_426:}

pac 發表於 2014-8-23 17:13

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:21 static/image/common/back.gif
我未用過evx 不過聽好多師兄講話evx比畫會有明顯提升多啲 但要電視有55吋以上才有大分別 如比我evx用畫...

evx 同lux我都有用過,lux明顯比evx 好好多

samuel8892000 發表於 2014-8-24 00:41

harryccf 發表於 2014-8-23 16:25 static/image/common/back.gif

完全正確.

jeffmao 發表於 2014-8-24 06:59

sharkpigyu 發表於 2014-8-23 16:11 static/image/common/back.gif
已經煲左5套戲 希望再越煲越正

CHING剛睇完幾套記住音質, 一個月後再睇會有驚喜 {:6_138:}

pclai2000 發表於 2014-8-24 22:26

恭喜哂!吾使再諗升級喇

mantam121 發表於 2014-8-24 22:47

Lux啦,吾係貴烈酒好多姐.{:6_222:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 終於忍唔住買左條鑽石

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。