VictorTo 發表於 2014-10-13 20:59

del....

VictorTo 發表於 2014-10-13 21:00

guppyguppyguppy 發表於 2014-10-13 15:56 static/image/common/back.gif
好奇一問, 點解要淘, 唔同RS買呢? 你地最愛既店黎架喎

呢間人流真係幾旺下,間鋪都經已幾大
但上過去三次,都未試過埋到正櫃面睇野

第1次就有一個客帶幾位幾歲小朋友圍住試線{:1_331:}
第2次就三個客試緊機
第3次就四五位客坐哂喺到吹水{:1_332:}

guppyguppyguppy 發表於 2014-10-13 21:31

咁啫係一間showroom?

icemanh 發表於 2014-10-13 23:58

呢部野我係RS店買, 果時得一部.
放DSD ISO 要留意, DST64 FORMAT 唔得, 一定要用DSD64, 可以上QLS 官網比較.
部機一定要煲, 煲左順耳好多.
但同AK240比, 始終比較矇, 最大好處係能出DoP, 我而家係 DoP 接 Hugo 玩. 但 DoP 出只能出到 DSD64... DSD128 係出不到.

kent~ 發表於 2014-10-14 10:24

guppyguppyguppy 發表於 2014-10-13 15:56 static/image/common/back.gif

ching 誤會了,我買的是香港行貨, 淘是因為送免费硅胶套

各位係9月10日之前購入QA360的朋友
即可從官方淘寶連結換取保護套分別有黑色及透明色(偏乳白色)
至9月30日截止 未領取就快手~
http://item.taobao.com/item.htm?_u=gp9sfovbb59&id=41063423866

mu997uppy 發表於 2014-10-14 11:56

好心你咪扮野啦前特工
呢間鋪頭當初好平咁賣左對金色X1俾你, 你重好高超咁即刻轉手賺左$1,600
你咪以為無人知先得架, 個個到而加都重講緊你!

guppyguppyguppy 發表於 2014-10-14 12:11

icemanh 發表於 2014-10-13 23:58 static/image/common/back.gif
呢部野我係RS店買, 果時得一部.
放DSD ISO 要留意, DST64 FORMAT 唔得, 一定要用DSD64, 可以上QLS 官網比較 ...

播DSD真係好好聽
呢個係我既first impression
{:6_182:}

hongbee 發表於 2014-10-14 13:10

mu997uppy 發表於 2014-10-14 11:56 static/image/common/back.gif
好心你咪扮野啦前特工
呢間鋪頭當初好平咁賣左對金色X1俾你, 你重好高超咁即刻轉手賺左$1,600
你咪以為無 ...

嘩,乜呢个江湖傳聞原來就系果位師兄{:6_202:}

果位師兄你系得嘅{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

hongbee 發表於 2014-10-14 13:26

呢部dap播dsd的効果確不錯,但小弟始终觉得同一首歌,wav比dsd的听感来得自然,已用左專播wav的1.0.08,播wav的听感再提升{:6_183:}
(Post76 Android 手機版送出)

PCMM1 發表於 2014-10-14 17:59

hongbee 發表於 2014-10-14 13:26 static/image/common/back.gif
呢部dap播dsd的効果確不錯,但小弟始终觉得同一首歌,wav比dsd的听感来得自然,已用左專播wav的1.0.08,播w ...

小弟反而覺得DSD比WAV好聽不少呢
不過WAV的發揮360也是非常好
Phoneout愈煲愈有
暗勁十足!!
(口味不同,耳聽為實,不喜勿插)
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 乾龙盛(QLS)QA360

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。