pcromeo 發表於 2014-8-22 19:00

斯路 發表於 2014-8-22 18:44 static/image/common/back.gif
睇見呢句即刻重燃希望。

上次試聽感覺唔好,Phoneout IE800,軟弱無力亦相當唔實在,高低頻明顯伸廷唔錯 ...

我記得試過友人部qa360, 友人早我成個月入手, 而且應該又係日日煲通頂, 當時試聽時, 存在感係好强的(試聽耳機是dita answer truth edition) , 而存在感對我選前端也是重點,所以聽完即落訂。
(Post76 Android 手機版送出)

pcromeo 發表於 2014-8-22 19:02

斯路 發表於 2014-8-22 18:44 static/image/common/back.gif
睇見呢句即刻重燃希望。

上次試聽感覺唔好,Phoneout IE800,軟弱無力亦相當唔實在,高低頻明顯伸廷唔錯 ...

現在還是不敢說有何特色, 有時變化太大了{:6_194:}

hongbee 發表於 2014-8-22 19:18

睇見呢句即刻重燃希望。

其實真系冇乜邊部player可推得好ie800,试过Demo的PO感覚麻麻,因为推力確實比預期细,同埋音塲同定位和之前听开的其他player有D唔同,细听下佢概模拟味十足,未必人人都喜欢呢个听感,我自已就覚得不錯!
不过我買佢系想玩佢概L0,真系火力十足架{:6_183:}

斯路 發表於 2014-8-22 19:33

pcromeo 發表於 2014-8-22 19:00 static/image/common/back.gif
我記得試過友人部qa360, 友人早我成個月入手, 而且應該又係日日煲通頂, 當時試聽時, 存在感係好强的( ...

感覺上就係QA360同350唔太相類似,然後亦同預想差別較大,試聽時個種失望真係難以形容。不過本身都打算再試試多次,睇完師兄咁講就更有衝動啦。

真係期待遲下會有正式既聽感分享啦。

--

個次我聽個部我唔特別感覺到模擬味呢,雖然未至於好數碼聲但如果硬要分類,我覺得個次既體驗同模擬味未算沾得上邊。睇黎呢部機相當唔易定性呢。

下次認真玩玩。

mokkakuen 發表於 2014-8-22 19:38

pcromeo 發表於 2014-8-22 18:09 static/image/common/back.gif
我部(phone out) 煲足一星期, 每日24hrs,日日吾同聲
(Post76 Android 手機版送出) ...

{:8_385:}
看來我昨天覺得聲有少許不同並不是心理作用{:8_403:}
我也要每天至少煲八小時才可以了{:8_362:}

tlmtlm 發表於 2014-8-22 20:12

pcromeo 發表於 2014-8-22 18:04 static/image/common/back.gif
呢部機聽dsd (dsf)一流

聽dsd 比ak240唔會輸太多,但價錢爭5倍!外型與操作介面不能比較,睇自己需要乜野!

kent~ 發表於 2014-8-22 20:57

今日香港到貨,不過返得好少,好好彩比我搶到一部,現在努力煲練中

聽感暫時唔講住,推力就冇ma8+平衡卡咁大,不過我用asg2.5 都推得唔錯

nightscrawler 發表於 2014-8-22 23:15

PCMM1 發表於 2014-8-22 14:54 static/image/common/back.gif
night兄一定要去試下~

PCCM1兄, 我也想去試試的, 不過一直都沒時間過深水埗~ {:6_191:}

nightscrawler 發表於 2014-8-22 23:22

hongbee 發表於 2014-8-22 18:41 static/image/common/back.gif
我都末有机攞到,唔知等到幾時

不过试过Demo,浄机好似冇Ma9+平行咭咁好力,但佢L0個火力会好 ...

即係現時落訂都唔知幾時有機攞?

hongbee 發表於 2014-8-22 23:30

nightscrawler 發表於 2014-8-22 23:22 static/image/common/back.gif
即係現時落訂都唔知幾時有機攞?

Night 兄,我订左2個幾月,啱先話有機拿了{:6_139:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 乾龙盛(QLS)QA360

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。