一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:12

lokkk 發表於 2014-3-2 12:44 static/image/common/back.gif
原來大家都係stage4的朋友

其實當時買stage4時是同dw335二者之間選擇
不過朋友那對stage4比較毒我才選了4

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:14

mu779uppy 發表於 2014-3-2 12:45 static/image/common/back.gif
stage 2賣人聲
stage 3賣平均
stage 4賣live空間感

C兄 解釋得非常清楚 各對的優點!
{:1_249:}

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:19

lokkk 發表於 2014-3-2 12:46 static/image/common/back.gif
真心stage2/3/4都係加一粒單元
但風格截然不同

如果真系好似C兄甘講
甘就真系等新耳機取代!{:6_188:}

lokkk 發表於 2014-3-2 18:22

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:12 static/image/common/back.gif
其實當時買stage4時是同dw335二者之間選擇
不過朋友那對stage4比較毒我才選了4 ...

Stage 4絕對稱不上毒吧{:1_329:}

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:22

jasone_ti 發表於 2014-3-2 17:32 static/image/common/back.gif
我就係留意到有人亂講先問下

有時討論都會有火爆場面 其實都系為左發表意見先會甘樣!
有交流 才有改進 廠方才能更了解 玩家門的需要!

lokkk 發表於 2014-3-2 18:24

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:22 static/image/common/back.gif
有時討論都會有火爆場面 其實都系為左發表意見先會甘樣!
有交流 才有改進 廠方才能更了解 玩家門的需要! ...

Rhines絕對唔會去理呢d野, 算把啦{:1_341:}

iamsocheap 發表於 2014-3-2 18:48

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:08 static/image/common/back.gif
以我所知Stage5是人聲改變了而會保持stag4的優點!

所以淨係人聲有改變而其他地方完全不變?
介不介意引用一下你同原廠溝通時,德國那邊所用的句子或對話?
想知道他們是怎樣形容的呢,很好奇 :p

小爾 發表於 2014-3-2 18:53

一飛魂一 發表於 2014-3-2 18:03 static/image/common/back.gif
二邊出新野 對於玩家來講 當然心急非常期待 第一時間就想試聽!
而對於好多玩開CM既玩家包括我自己 已經去 ...

咁希望師兄能夠早日收到貨真的以自己的第一身體驗再跟各位分享呢~
暫時連Demo都未有的情況下,感覺上討論並不能有甚麼實際意義啊
希望師兄唔會好似之前有其他朋友咁講話會Delay咁耐呢{:6_182:}

lokkk 發表於 2014-3-2 18:54

iamsocheap 發表於 2014-3-2 18:48 static/image/common/back.gif
所以淨係人聲有改變而其他地方完全不變?
介不介意引用一下你同原廠溝通時,德國那邊所用的句子或對話?
...

如果真係"Stage5是人聲改變了而會保持stag4的優點!" 我覺得絕對係一件災難{:1_352:}

紅黑紅黑 發表於 2014-3-2 19:19

lokkk 發表於 2014-3-2 18:54 static/image/common/back.gif
如果真係"Stage5是人聲改變了而會保持stag4的優點!" 我覺得絕對係一件災難...

如果真係改得小小,同stage4一樣聲好D,咁真係完全無新意的產品,Stage 5 demo 影都吾見,咁比D神秘先有人買。
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14
查看完整版本: Rhines Stage系列升級Stage5 會有幾多C兄會升級?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。