一飛魂一 發表於 2014-2-28 23:34

nightscrawler 發表於 2014-2-28 22:34 static/image/common/back.gif
這的確是一個改進, 而且似乎新的服務承諾會大幅縮短等待時間, 希望到時能如期兌現吧. 我本來心如止水, 除 ...

Nig兄升級有冇改變面蓋圖案?
好似仲可以改變顏色!

lokkk 發表於 2014-3-1 11:27

一飛魂一 發表於 2014-2-28 23:16 static/image/common/back.gif
Ve6系新系列 完全未知聲底 仲要來2個版本!
Stage5 系Stage既總合體改進版 會令我更期待! ...

嘩, stage 5夠未有demo
你就知係合體改進版{:1_347:}

收左CP幾多錢? 見你周圍讚同吸引人上stage 5喎{:1_345:}

patrick@wong 發表於 2014-3-1 11:30

Very nice need to know what is the original price of stage 5? Thx

mansk2012 發表於 2014-3-1 11:36

patrick@wong 發表於 2014-3-1 11:30 static/image/common/back.gif
Very nice need to know what is the original price of stage 5? Thx

around 14-15K!!!

dezispop 發表於 2014-3-1 12:48

lokkk 發表於 2014-3-1 11:27 static/image/common/back.gif
你就知係合體改進版

係咪可以唔經cp做?

一飛魂一 發表於 2014-3-1 12:49

lokkk 發表於 2014-3-1 11:27 static/image/common/back.gif
你就知係合體改進版

C兄 你真識玩野! 問心果句我無!
我上得Stage5一定會了解分別 比著正常人都會問
我對Stage系列有信心 全都試過!

一飛魂一 發表於 2014-3-1 12:54

dezispop 發表於 2014-3-1 12:48 static/image/common/back.gif
係咪可以唔經cp做?

Stage5系得cp有 或等demo再考慮!

mansk2012 發表於 2014-3-1 12:55

dezispop 發表於 2014-3-1 12:48 static/image/common/back.gif
係咪可以唔經cp做?

Rhines 一定要經CP
VE 一定要經金耳

德國好興話獨家代理 所以無法{:1_255:}

不過CP最近好似真係有改進,
遲左會有退款(每遲一日,回番1%...好似係, 姐係遲100日就回哂 , 咁隻耳機就NO COST )
我上次上去試聽完 負責人咁同我講既
我果時聽完即刻話: 咁你遲D俾我 我都唔介意WOR!
我等多一個月有30%OFF 右如何{:1_351:}{:1_253:}

一飛魂一 發表於 2014-3-1 12:55

係咪可以唔經cp做?

dezispop 發表於 2014-3-1 12:56

一飛魂一 發表於 2014-3-1 12:54 static/image/common/back.gif

Rhines唔接受散客自己寄earmold去做?
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: Rhines Stage系列升級Stage5 會有幾多C兄會升級?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。