garymaxims 發表於 2015-1-14 00:10

xlarge1 發表於 2015-1-12 12:56 static/image/common/back.gif
check pm please

ching麻烦pm埋给我啦:谢谢
(Post76 Android 手機版送出)

garymaxims 發表於 2015-1-14 00:14

xlarge1 發表於 2015-1-11 00:37 static/image/common/back.gif
今日靚價入手
12k都唔洗

麻烦Ching能否都pm埋给我啦:謝謝:黑色同銀色系唔系一樣價啦??
(Post76 Android 手機版送出)

dj31 發表於 2015-1-14 20:00

xlarge1 發表於 2015-1-11 00:37 static/image/common/back.gif
今日靚價入手
12k都唔洗

Ching,可以PM埋給我嗎?THX

Jena_M42 發表於 2015-1-16 00:18

今日靚價入手
12k都唔洗

請問師兄可否PM店舖資料給我,Thanks a lot!

hiyori 發表於 2015-1-16 01:20

其實76PM功能非常完善,各位版友直接PM對方就可以啊

溫馨提示,請留意版規對「求PM」的規定喔
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=463&mobile=yes

fishoil 發表於 2015-1-27 14:08

googleli 發表於 2015-1-27 14:45

請問新版HUGO對RCA頭插唔插得落 Madison條E3 Extreme 1?

windwolf447 發表於 2015-1-27 15:31

請問香港邊度有CHORD HUGO既DEMO可以試?

goodabc2010 發表於 2015-1-27 16:20

windwolf447 發表於 2015-1-27 15:31 static/image/common/back.gif
請問香港邊度有CHORD HUGO既DEMO可以試?

師兄有冇上過dxa睇下有冇得試{:6_141:}

windwolf447 發表於 2015-1-27 16:21

goodabc2010 發表於 2015-1-27 16:20 static/image/common/back.gif
師兄有冇上過dxa睇下有冇得試

星際果間同我講冇得試

或者我打上大D果間鋪睇下有冇得試
頁: 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37
查看完整版本: 2014 強勢開箱篇之一 - Chord Hugo

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。