louis001 發表於 2014-1-29 17:46

momolee 發表於 2014-1-29 16:56 static/image/common/back.gif
咪係, 加多份禮物比佢一定得!
(加個CHANNEL 手袋)

平平地刀要4-5皮喎 {:6_192:}

sharkpigyu 發表於 2014-1-29 23:50

多謝各ching寶貴意見 不過我個白粉友已經將ls50同q200賣左比人啦{:1_247:} 佢話等左甘耐見我無反應 以為我無興趣 大佬你比左我二十四小時都無時間我考慮 !!而家買Paul菜咩!!!
不過佢部2030未賣 我話你留比我啦 我而家即刻過來!正一死仔 心急到死 等一陣都唔得!算啦 而家升左部amp先 遲啲有機會先upgrade喇叭 不過頭先剛剛整好 我覺得好值 (我同我老婆講係同級amp 補左$1000換部好少少 好彩佢都信 hehe) 成個感覺唔同曬 不論包圍感 細緻度 好多方面都有好明顯提升 頭先試睇Iron man 3 原來我套雞雞喇叭都可以發揮得甘好 連我老婆都話唔同左 佢話有啲似係戲院睇戲!而家setting中 希望我可以將e305發揮到極限 我好開心呀!最後 真心多謝各ching意見!好開心post76啲ching甘好人甘親切!Thanks every Ching!

臭鼬鼠 發表於 2014-1-30 00:23

恭喜有新機玩、遲d換埋喇叭、加後級、投影...咁就完美勒

happyjoe 發表於 2014-1-30 00:48

恭喜ching
遲吓加埋對前上置,包你話high{:6_193:}

bigair 發表於 2014-1-30 02:36

仲諗住叫你一件件咁入就唔覺眼添,恭喜晒{:6_195:}
帶你老婆去粉友到睇場戲,返到屋企就會話點解屋企效果咁差,快d搞搞佢{:6_235:}

billy829 發表於 2014-1-30 04:30

恭喜晒{:6_195:}

wadee 發表於 2014-1-30 06:24

師兄,遲d加對好d的前置,再加你原有的5.1變7.1玩,遂步黎啦,甘女人會易接受d~

samuel8892000 發表於 2014-1-30 11:44

sharkpigyu 發表於 2014-1-29 23:50 static/image/common/back.gif
多謝各ching寶貴意見 不過我個白粉友已經將ls50同q200賣左比人啦 佢話等左甘耐見我無反應 以為我 ...

2030正過626好多架.弓喜師兄.{:6_195:}

depeche_lam 發表於 2014-1-30 12:13

我都想換走部706
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 各Ching 值得升級嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。