設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: sharkpigyu

[請教] 各Ching 值得升級嗎?

黃金玩家

momolee 發表於 2014-1-29 16:56
咪係, 加多份禮物比佢一定得!
(加個CHANNEL 手袋)

平平地刀要4-5皮喎

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

多謝各ching寶貴意見 不過我個白粉友已經將ls50同q200賣左比人啦 佢話等左甘耐見我無反應 以為我無興趣 大佬你比左我二十四小時都無時間我考慮 !!而家買Paul菜咩!!!
不過佢部2030未賣 我話你留比我啦 我而家即刻過來!正一死仔 心急到死 等一陣都唔得!算啦 而家升左部amp先 遲啲有機會先upgrade喇叭 不過頭先剛剛整好 我覺得好值 (我同我老婆講係同級amp 補左$1000換部好少少 好彩佢都信 hehe) 成個感覺唔同曬 不論包圍感 細緻度 好多方面都有好明顯提升 頭先試睇Iron man 3 原來我套雞雞喇叭都可以發揮得甘好 連我老婆都話唔同左 佢話有啲似係戲院睇戲!而家setting中 希望我可以將e305發揮到極限 我好開心呀!最後 真心多謝各ching意見!好開心post76啲ching甘好人甘親切!Thanks every Ching!

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
bigair + 10 + 10
WildKid + 10 + 10
臭鼬鼠 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

LG 65 E6P
Marantz 8802a
Lexicon RX-7
金仔E650
金仔DP550
Oppo 203
Focal Diablo & CC1008be
KEF T301 E301
MA RX-FX
Velodyne DD12+

鑽石玩家

恭喜有新機玩、遲d換埋喇叭、加後級、投影...咁就完美勒
Yamaha CXA 5100
Pioneer LX500
optoma zu658
Sonus faber Venere 3.0
MK MX350
JL E112
Cayin SC-6LS
秦朝YC-2300 PLUS
KEF Q550
JBL contonl 25x6
SR AUDIO HD7250SE x2

白鑽玩家

恭喜ching
遲吓加埋對前上置,包你話high

鑽石玩家

仲諗住叫你一件件咁入就唔覺眼添,恭喜晒
帶你老婆去粉友到睇場戲,返到屋企就會話點解屋企效果咁差,快d搞搞佢
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

恭喜晒

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

師兄,遲d加對好d的前置,再加你原有的5.1變7.1玩,遂步黎啦,甘女人會易接受d~
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

sharkpigyu 發表於 2014-1-29 23:50
多謝各ching寶貴意見 不過我個白粉友已經將ls50同q200賣左比人啦 佢話等左甘耐見我無反應 以為我 ...

2030正過626好多架.弓喜師兄.
2 Ch 聲雅膽前加石後
聲雅膽CD机
BP OPPO 103
TV LG 9200 oled
AV amp Onkyo SC5530
AV Power amp Winner HD5250se +Emotiva XPR 200
AV speakers: Klipsch LR RP150M C 250C ATOMS RP140SA SR 140SA
Sub仔:JL F110

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都想換走部706
(Post76 Android 手機版送出)