sharkpigyu 發表於 2014-1-28 17:10

各Ching 值得升級嗎?

我係一個av新手 我自己用緊kef e305喇叭 + kef kube2 十仔 + 安記626
但我有個白粉朋友係甘毒我 讓佢部Y記2030 + kef q200c + LS50比我 佢想再upgrade 問我制唔制?價錢都幾吸引 !各ching 究竟我應唔應去馬? 定用住我呢套先 再睇定啲?我好苦惱呀!p.s.全部價錢比出面二手平幾千 加上我知他是個錫機嘅人!

究竟分別係咪好大?請ching解答!

poetrypoon 發表於 2014-1-28 17:27

係隻 q200c 唔好之外, 其他兩件都幾好. 自己考慮啦.

samuel8892000 發表於 2014-1-28 17:27

分別都幾大.可去馬.

pclai2000 發表於 2014-1-28 17:37

樓主點解吾拿兩隻碟去個白粉朋友度聽吓,覺得啱心水,出嚟效果又有提升,價錢又正嘅,未去馬囉{:6_183:}
(Post76 Android 手機版送出)

wadee 發表於 2014-1-28 17:41

啱心水,又覺抵做咩唔去馬?

momolee 發表於 2014-1-28 17:42

應該天同地分別{:6_235:} 係隻Q200C 差少少,BUT 都好過你依家隻中置了{:1_338:}
不過可以既話試聽左先,不過聽完你應該比錢{:1_339:}

good88690 發表於 2014-1-28 17:45

應該都好有分別, ching聽過啱聽的話, 可以去馬 (如果您覺得價錢都可接受的話, 因為比出面二手仲平多幾千)

samuel8892000 發表於 2014-1-28 17:50

淨係部Amp都差好遠啦.

sharkpigyu 發表於 2014-1-28 18:00

其實我有兩大考慮 1) 我老婆一定反對 我都唔知点說服佢 2) 我套system買左都唔夠半年 好似甘快升級 好似唔知点甘!個陣時仲應承老婆短期內唔會upgrade 而家…………
其實我知自己好想買 但又…………

momolee 發表於 2014-1-28 18:07

sharkpigyu 發表於 2014-1-28 18:00 static/image/common/back.gif
其實我有兩大考慮 1) 我老婆一定反對 我都唔知点說服佢 2) 我套system買左都唔夠半年 好似甘快升級 好似唔 ...

過左呢個機會驚你後悔,如果真係賣得平既話{:1_338:}
套5.1 放二手把{:1_352:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 各Ching 值得升級嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。