LCCI 發表於 2014-1-21 09:06

wadee 發表於 2014-1-20 21:10 static/image/common/back.gif
係呀!5010正!

Wadee 哥,我有邊有你咁多貨買部5010{:6_191:}

昨日經過友蛇,唔小心執左個太陽火返屋企{:6_203:}

AMP....諗緊安記828定鬼妹641......但都想儲多d 錢上3010{:6_243:} 或者741{:6_243:}

LCCI 發表於 2014-1-21 09:16

pclai2000 發表於 2014-1-20 21:02 static/image/common/back.gif
8千蚊嘅amp都係推吾好你對喇媽架啦,儲多兩個月錢買5010啦

Ching.......5010....好貴.....買左食成年食樹皮{:6_191:}

LCCI 發表於 2014-1-21 09:18

samuel8892000 發表於 2014-1-20 11:46 static/image/common/back.gif
個人建議先買部828聽住先.己比609好很多.其後再加部有by-pass功能int-amp.给Dali Ikon 6用.再換中置加十 ...

CHING.....點解要換埋中置?我剛換左Dali VOKAL 2 MK2, 應該同Dali ikon 同聲底{:6_220:}

不過諗諗下,買828 加 int-amp...都唔錯,..不過我對int-amp 唔熟悉....有無d 介紹研究下{:6_242:}

小寶老豆 發表於 2014-1-21 10:01

睇下 momo 師兄個 post, 試一試水溫先喇...{:8_390:}

最後一入 Creek Evolution 50A
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=172643&fromuid=80025

samuel8892000 發表於 2014-1-21 10:02

LCCI 發表於 2014-1-20 12:32 static/image/common/back.gif
ching....我會破產

同我只可以買一部av amp,唔會加int-amp 啦......無咁多地方放機 ...

續步泥 AV條路是漫長的.

samuel8892000 發表於 2014-1-21 10:14

LCCI 發表於 2014-1-21 09:06 static/image/common/back.gif
Wadee 哥,我有邊有你咁多貨買部5010

昨日經過友蛇,唔小心執左個太陽火返屋企

如果你唔會諗Int-Amp 5010是唯一選擇.因只有5010才能在不加後级下推好座地喇叭.而且音色尚可接受.鬼妹都唔錯.但力水還是不及5010.其他的不要浪費金錢.

wadee 發表於 2014-1-21 10:14

LCCI 發表於 2014-1-21 09:18 static/image/common/back.gif
CHING.....點解要換埋中置?我剛換左Dali VOKAL 2 MK2, 應該同Dali ikon 同聲底

不過諗諗下, ...

int-amp要一萬以上先有料到!你要繼續食樹皮!5010睇戲正!聽歌又可粗粗地頂住先!{:6_193:}

samuel8892000 發表於 2014-1-21 10:28

LCCI 發表於 2014-1-21 09:18 static/image/common/back.gif
CHING.....點解要換埋中置?我剛換左Dali VOKAL 2 MK2, 應該同Dali ikon 同聲底

不過諗諗下, ...

睇漏眼 原來你己換中置 唔好意思.{:6_202:}

wadee 發表於 2014-1-21 10:33

小寶老豆 發表於 2014-1-21 10:01 static/image/common/back.gif
睇下 momo 師兄個 post, 試一試水溫先喇...

最後一入 Creek Evolution 50A

去睇睇先~

小寶老豆 發表於 2014-1-21 10:43

wadee 發表於 2014-1-21 10:33 static/image/common/back.gif
去睇睇先~

原本我都有諗過部 Creek...
但我本身對前置好雞; 再加上 like 蛋機人聲...

最後敗了...
洗哂啲雙糧, 唯有執紙皮喇... Musical Paradise MP301 MK3 + PSB Image B6
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=178960&fromuid=80025
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
查看完整版本: 新手新居入伙小UPGRADE (Dali Ikon 6 MK2) 新加Dali on wall P.9#89

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。