louis001 發表於 2013-11-8 11:55

oyoung999 發表於 2013-11-8 11:18 static/image/common/back.gif
師兄我個濾波插響再生之後唔知對不對

全完正確{:6_193:}

andytam 發表於 2013-11-10 21:49

ching 最細果隻效果如何?

oyoung999 發表於 2013-11-23 23:28

andytam 發表於 2013-11-10 21:49 static/image/common/back.gif

清晰左,三佰零蚊可以投資下

oyoung999 發表於 2013-11-23 23:29

andytam 發表於 2013-11-10 21:49 static/image/common/back.gif

最細果只插投影或電視

oyoung999 發表於 2013-11-23 23:37

大果只插一萬蚊以下嘅AV或HIFIamp 有改善,插一萬蚊以上的器材聽不岀有改善,中果只無論插咩器材都没有明顯區別,以后應該會减少綫材及其他補品佔嘅比例,留返D錢直接升級器材

taianna 發表於 2013-11-24 00:12

ching,係邊到買家?我見hk都有代理,但點解個個都上去堔圳買?平d?

oyoung999 發表於 2013-11-24 01:56

taianna 發表於 2013-11-24 00:12 static/image/common/back.gif
ching,係邊到買家?我見hk都有代理,但點解個個都上去堔圳買?平d?

最好问代理買有保障D,我就响淘寶間厂家買

plnl88 發表於 2013-11-24 02:27

oyoung999 發表於 2013-11-23 23:37 static/image/common/back.gif
大果只插一萬蚊以下嘅AV或HIFIamp 有改善,插一萬蚊以上的器材聽不岀有改善,中果只無論插咩器材都没有明 ...

中果只無論插咩器材都没有明顯區別,<--- 咁得意?師兄,隻 206-2 你插左乜落去?你用左佢條跟機電源線?三隻之中效果應該最好係佢架啵?{:6_141:}

大果只插一萬蚊以下嘅AV或HIFIamp 有改善,插一萬蚊以上的器材聽不岀有改善,<--- 呢個都好怪喎!師兄可否分享下你插過D乜落去呀?{:6_162:}

andytam 發表於 2013-11-24 09:38

細果只已經退貨.

oyoung999 發表於 2013-11-24 11:49

plnl88 發表於 2013-11-24 02:27 static/image/common/back.gif
中果只無論插咩器材都没有明顯區別,

師兄,大果只插過Sony 8000蚊嘅amp 同marantz 8000 嘅hifi, 有比較明顯嘅改善,睇戲戲院feel強左,聽歌立體感強左,後來插響安橋前後級就無咩分别了,可能前後級已經好好無咩改善空間了.
中果只聽唔岀特別嘅分別,仲試緊
不過插到D插腳花曬,好心痛
暫時用緊跟嘅黑綫
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 插左落去就唔舍得掹返岀來

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。